maanantai 16. heinäkuuta 2012

Yellow diamonds in the light, and we're standing side by side



Viikonloppuna tsembaloitiin tupareissa ja tangomarkkinoilla (:D). Halusin siis juhlan kunniaksi tehdä menoon sopivat kynnet ja aika bilekynnet kiiltoineen niistä tulikin. Kuvat on otettu kyseisten kemujen jälkeisenä aamuna ja sen valitettavasti huomaa.. Etusormen kynsi on ainakin ottanu vähän damagea.

  

MIYO mini drops-tuoksulakka toimi värillisenä pohjana näille 'yellow diamonds'-asioille ja musta ne väreiltään toimii toistensa kanssa aivan mukavasti. Tässä lakassa on myös oikeesti ihana tuoksu. Itse kotiutuin tän Seppälästä aikoinaan :)







Hmm en oikeen tiedä, että miksi näitä koristelujuttuja  kutsuisin, sillä ei nää ainakaan strasseja oo eikä mitään glitteriäkään. Yellow diamonds kuulostaa hyvältä. :D ostin näitä tosiaan sieltä tangomarkkinoilta  'muutaman' muun jutun lisäksi ja nyt on kynsitarvikevarastot taas täytetty hetkeksi. Pinkin lakan kuivuttua levitin päällyslakan kynnelle ja pyöräytin kynnen noissa koristeissa ja vedin vielä siihen päälle toisen kerroksen päällyslakkaa. Kynnen pinta jäi vielä aika karheaksi, eli jos ois ollut aikaa, niin oisin laittanut vielä yhden kerroksen päällyslakkaa tasoittamaan epätasaisuutta. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti