tiistai 6. syyskuuta 2011

Sunset

Heissan ihmiset!  Kiirettä on pitänyt kaikkien yliopistojuttujen kanssa, mutta nyt tässä olis uusia kynsijuttuja =)

Näissä kynsissä tulee auringonlaskun värejä esille, kynnen kärki kimmeltää kultaisena jota seuraa oranssi vivahde ja kynnen alaosa on sitten pinkkiä



Nämä kynnet on tehty ns. töpöttelytekniikalla, jota testailin ekaa kertaa. Keittiösienestä (itse varastin palan ihmesienestä siivouskaapista kun muuta ei kämpiltä löytynyt :D) tai vastaavasta saa hyvän töpöttimen, sitten tarvitaan vaan joku alusta (itsellä topsien rasian kansi) ja kynsilakkaa!



Molemmista nimettömistä löytyy myös pienet koristedaimonkit :)



Ja tässä vielä työvälineitä. Pohjalla Rimmel Londonin I <3 Lasting Finish-kynsilakan sävy 060 Hot&Spicy (kuvan ylin). Kynnen yläosaa töpöttelin Make Up Storen Melina Sparkling-kynsilakalla (kuvan keskimmäinen lakka). Kynnen alaosaa töpöttelin Trindin pinkillä lakalla (kuvan alimmainen lakka)



Kaikkista ylimmäksi kynnen kärkeen tein Lovien Art Nail- lakalla kultaiset viivat. Dependin top coatilla kiinnitin daimongit. Muutenkin laitan aina top coatin lakkauksen päälle, vaikka en sitä aina muistaiskaan mainita. Lakkauksesta tulee kiiltävämpi ja lakkaus pysyy paljon parempana ja kauemmin kynnellä kun on top coat päällä :)



Tässä vähä tätä töpöttelymeininkiä, topsien rasian kansi töpöttelyalustana ja tuossa rasiassa on niitä daimonkeja ja sen vieressä tikku, mikä helpottaa niitten laittoa

Huomenna fuksirasteille Pikkumyynä sit näillä kynsillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti