tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuuria Tuurissa


 Moips! Loman kunniaksi lähdettiin pyörähtämään Keskisellä. Siellä lemppareimmat osastot leffa- ja musaosaston lisäksi on ehdottomasti kosmetiikkaosasto ja sielä suuntaan ekana kynsijuttuja kattelemaan. Tälläkin kertaa mukaan tarttui ihania juttuja!


Täytyy myöntää, että W7 alkaa kiriä kyllä lemppareimmaksi kynsilakkamerkiksi tällä hetkellä. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, kotiutin niitä taas kolme kipaletta. Kuvassa on myös yksi Orlyn lakka, jonka löysin alesta.  W7-lakkojen hinta Keskisellä on 2,95€/kpl ja hinta on aivan kohdillaan mielestäni. Eka kierros W7 hyllyn luona aiheutti kuitenkin hienoista pettymystä, sillä hylly oli aika tyhjillään. Silti jo silloin sieppasin tuon keltaisen lakan mukaan, mulla kun ei yhtään sen tyyppistä lakkaa ennestään ollut. Onneksi käväisin sielä myöhemmin uudestaan ja hyllyyn tuotiinkin juuri sopivasti silloin täydennystä ja rakastuin heti tuohon vasemmanpuoleiseen turkoosiin lakkaan. Mukaan lähti myös tuo vaaleanpunainen lakka. Olinkin saaliiseeni hyvin tyytyväinen =)



Yllä vielä kuva kynsistä, jotka tein muutama päivä takaperin mummalle. :) Kuva on vähän kehno, mutta eiköhän siitä jonkinlaista käsitystä saa. Etusormen ja keskarin kynnessä on muuten tuo uusi turkoosi W7 näytillä, oi kuinka siitä tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti