sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Juhlakynsiä kahdessa versiossa

Heib! Nyt on se hetki, kun jääkaappi pursuaa kaikkea hyvää mitä eiliseltä jäi, maljakot on täynnä vieraiden tuomia ruusuja ja talo on hiljainen sekä tunnelma rauhallinen. Veljen ylppärijuhlat siis on juhlittu kunnialla läpi eilen ja olo on oikein raukea ja rentoutunut. Vihdoin loppuu se stressi ja hosuminen tästä huushollista, mitä kulunut viikko on sisällöltään ollut juhlia järkätessä. Juhlat sujui oikein mukavasti ja täälä meillä kävi sekä sukulaisia että veljen kavereita ylioppilasta muistamassa. :) 

MItäs mä päädyin tekemään mun juhlakynsien kanssa?

Tässä näkyy ensimmäinen vaihtoehto juhlakynsille, nämähän vilahtivat jo aiemman postauksen kollaasissakin. Aiemmin jo mainitsin, että Konadin päällyslakan jämät oli menneet huonoksi ja kuten kuvasta huomaa, kynnen pinta jäi kuplaiseksi. Ruusut saivatkin väistyä kynsiltä ja jotain muuta oli keksittävä!  



 Asunani oli musta hame mintun vihreän topin kaverina, minttuiset asusteet ja pinkit korkkarit. Kynsien värimaailma määräytyi siis täysin asun mukaan ja ainakin omasta mielestä sopi oikein mukavasti kokonaisuuteen. Kuten kuvasta näkyy, ensimmäisestä lakkauksesta saivat ruusukynnet väistyä, mutta jätin strassilliset kynnet myös tähän uuteen lakkaukseen. Ruusukynnet korvasinkin liukuvärjäyksellä, jonka tein niin, että ensiksi lakkasin kynnet valkoiseksi. Sitten meikkisienen avulla töpöttelin minttuista lakkaa kynsille. Viimeiseksi töpöttelin kynsien kärkiin pinkkiä ja lisäsin päällyslakan.




Loppuun vielä pieni tunnelmakollaasi juhlista. Mukavaa sunnuntaita! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti