lauantai 31. joulukuuta 2011

Summa summarum




Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Tää on myös se aika, jolloin usein alkaa miettimään kulunutta vuotta, mitä on tapahtunut ja mitä on tullut tehtyä. Polkaisin tämän blogin käyntiin elokuussa, osittain kavereiden ehdotuksesta ja osittain omasta kiinnostuksesta tähän hommaan. Nyt mulla on bittiavaruudessa oma pieni kuvakokoelma niistä kynsistä, joita oon tänä vuonna tehnyt elokuusta eteenpäin. Ilman blogia kuvien ottaminen olis taatusti jäänyt ja oon super iloinen, että kuvat löytyy! Oon nimittäin niitä ihmisiä, jotka ajattelee, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuinka monet näistäkin kynsistä olis jo unohtunut ilman näitä kuvia?? Luultavasti suurin  osa.. =)





Tää hetki olikin loistava kollaasien tekoon, missä esiintyy ehkä niitä lemppareimpia kynsiä tältä vuodelta. Iloisena saan muistella mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä! (=







Tulee ihan super inspis kynsien koristeluun, kun katselee näitä vanhoja koristeluja..! 







Näihin kuviin ja tunnelmiin on  hyvä päättää tämä pieni summa summarum tältä vuodelta 2011. Nauttikaa UV-partyista, katselkaa raketteja ja juhlikaa railakkaasti! Niin minäkin aion.



Katsellaan vuonna 2012 seuraavan kerran ;) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti