torstai 15. syyskuuta 2011

Seepra tiikerin väreissä vai tiikeri seepran kuosissa?


Sain vihdoin Nelly:stä tehdyn tilauksen hyppysiini, vastoinkäymisistä huolimatta (terkkuja läheisen Siwan rempalle ja postipisteelle, jonka aukioloajat oli aika randomeita tuosta rempasta johtuen...). No anyway, posti toi kauan odotetut Konad-laatat, stamperin ja scraperin, sekä muutaman Konadin erikoislakan ja topcoatin. Näillä päästään hyvin alkuun :)
Seepra-kuviointi on tehty Konadin laatalla numero m57 ja mustalla Konadin erikoislakalla. Kynnen kärki kiiltää kultaisempana ja siihen laitoinkin kultaista koristelakkaa piristäväksi elementiksi.
Tässä vähän kokonaiskuvaa, miltä ne kynnet näyttää kauempaa. Nuo värithän näissä kynsissä viittaisi enemmän tiikeriin, mutta kuviointi on sitten enemmän seepraa, siinäpä mielenkiintoinen risteytys.. :D
.. ja vielä zoomailtuna nämä kynnet :)
Tässä vielä käytettyjä lakkoja. Pohjalla kultainen lakka on Lumenen Natural Code fashion edition-lakka. Niin ja kynnen kärjessä käytin kultaista koristelulakkaa, joka kuvasta unohtui. Musta lakka on Konadin erikoislakkaa, millä seeprakuviointi on tehty ja läpinäkyvä Konadin Top Coattia. Kuvassa on myös Konadin laatta, josta löytyy tuo seeprakuviointi =)

1 kommentti: