lauantai 25. helmikuuta 2012

Lizard

Heipsansaa! Tässäpä uusia kynsiä taas. Rakas poikaystäväni risti nämä liskokynsiksi heti nähtyään, joten siitä otsikko. ;) Btw tämä lakkaus oli yllättävän kestävä ja pysyi hyvänä monta päivää. Olisinkohan laittanut nämä tiistaina tai keskiviikkona ja vielä lauantainakin lakkaus oli aivan kivassa kunnossa.
 Tähän asti lakkailin kynsiä ilman sen kummempia suunnitelmia. Oli kuitenkin vahva fiilis, että ei näitä voi pelkästään tällaisiksi jättää ja että jotain on lisäksi keksittävä! =)


 Päädyin sitten leimailemaan leopardileimausta minttuisen lakan päälle ja lisäämään tuollaista pitkulahilelakkaa (mikä sana tuo on..? :D) turkoosin osion päälle.


Mun mielestä näistä tuli hurjan paljon paremmat noilla lisäyksillä, jos vertaa tuohon ylimmäiseen kuvaan. Oon muuten todennu, että ylpän kirjaston lukukoppero on oiva paikka näiden kynsien kuvailuun kun valaistuskin on riittävä. ;D En sitten tiedä, miten mun tenttiin pänttäys ajautuu siihen, että mulla on omppu toisessa kädessä ja yritän keikistellä toisen käden kynnet sopivaan asentoon kuvaa varten. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti