torstai 7. helmikuuta 2013

Thursday Glam

Hej! Ihanaa, että pian on viikonloppu! Huomenna täytyy vielä käydä pyörähtämässä yhdellä luennolla, jonka jälkeen saa ryhtyä viikonlopun viettoon. Paitsi että mulla on virkamiesruotsin suullinen ja kirjallinen koe ens viikolla, joten ne kyllä työllistää viikonloppuna kiitettävästi, sillä pitäis saada kasvatusalan sanasto haltuun på svenska. Ystävänpäiväkin häämöttää ensi viikolla, joten siiheen teemaan sopivia kynsiä täytyy kehitellä myös. Siitäpä se viikonloppu sitten muodostuukin. :)

Alla on kuvapläjäys kynsistä, joissa oon nyt viihtynyt useamman päivän.


Kynnet on tosi simppelit, mutta glitterin ansiosta kumminkin omalla tavallaan näyttävät. Aluksi pohjalakkauksen tein H&M:n ranskalaisen manikyyrisetin base coat- lakalla, sitten töpöttelin kynsien kärkiin useamman kerroksen Flormarin lakkaa meikkisienen avulla ja vipaksi vielä levitin violettia glitteriä kynsille. Mun mielestä violetti glitteri sopi kivasti tuon flormarin lakan sävyyn. Tietenkin viimeistelen lakkauksen aina päällyslakalla, vaikka en sitä muistaisi listauksessa mainitakaan. 

Niin ja jos ihmettelette, että miksi kuvissa ei näy kaikkia sormia, niin siihe on selitys! :D Yritin ottaa kuvat sillä tavalla, että pikkurilliä ei näy, koska pikkurillin kynsi katkes tosi hankalasti ja oon nyt joutunut käyttämään siinä koko ajan laastaria, sillä kynsi katkesi ihan miniksi. Osassa kuvista tuo laastari näkyi, eikä ne kuvat sit olleet oikeen kivan näkösiä, joten ehkä parempi näin. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivasti passaa tuo glitteri tuohon, hyvin keksit yhdistää nuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! itekki kyllä tykästyin tuohon yhdistelmän. =) Strassikiekot saapui muuten postissa perille, kiitoksia kovasti niistä! :)

      Poista