torstai 7. maaliskuuta 2013

Meikkijuttuja; kolmen kopla

Moi! Oon jo aiemminkin kirjoitellut mun meikkipussin sisällöstä, mutta oon löytänyt uusia lemppareita ja aattelin niistä kirjoitella nyt tarkemmin. Kyseessä on kova kolmen kopla; Cliniquen Superbalanced powder, Joe Blascon peitevoide ja IsaDoran B.B. Cream

Viime syksynä tuntui, että iho meni aika tukkoon ja huonoon kuntoon. Silloin päätin, että nyt täytyy vaihtaa markettituotteet johonkin muuhun, sillä kyllä se ihon huono kunto vaikutti suoraan mielialaan ja omaan fiilikseen. Loppujen lopuksi jälkeen päin aateltuna uskon, että Garnierin BB-voide ei sitten kuitenkaan sopinutkaan mun iholleni, vaan aiheutti ihon huonokuntoisuuden. Olin koko edeltävän kesän käyttänyt meikkiä vaan kevyesti ja silloinkin laadukasta mineraalimeikkipuuteria. Kun iho syksyn tullen vaaleni rusketuksen kadottua, täytyi luopua kyseisestä mineraalimeikkipuuterin käytöstä ja siirryin takaisin markettimeikkien käyttöön ja siitähän ei iho tosiaan tykännyt. Silloin päätin hankkia jotain vastaavaa kevyttä meikkipuuteria itselleni ja päädyin Cliniquen meikkipuuteriin, onneksi!    


Cliniquen Superbalanced powder: 
Tämä meikkipuuteri on tosiaan kevyt ja jättää ihon tosi luonnollisen näköiseksi. Erillistä puuteria ei siis tarvita, vaan tämä toimii niin meikkivoiteena kuin puuterinakin. Tämän alla voi toki käyttää esimerkiksi kevyttä bb-voidetta ja peitevoidetta tasoittamaan ihon sävyä ja peittämään pikku virheitä. Meikkipuuteria voi lisätä myös päivän kuluessa kasvoille, jos tuntuu, että siihen on tarvetta. Meikkipuuteria tavallaan "raastetaan" omalla mekanismillaan pakkauksesta ja pakkauksen mukana tulee myös pieni sivellin, jonka avulla meikkiä on helppo korjailla päivän mittaan. Voin kyllä suositella tätä Cliniquen meikkipuuteria oikein lämpimästi niille, jotka haluavat luonnollisen ja kevyen meikin. Plussat myös siitä, että tämä on nopea sutia kavoille ja siitä, että pakkauksessa tulee peili mukana. Toisaalta jos kaipaat oikein tuhtia ja peittävää meikkipuuteria/-voidetta, tämä ei ole paras vaihtoehto.  :) 


Joe Blascon peitevoide:
Tästä en enää luopuisi. Joe Blascon peitevoiteesta nimittäin. Aika hintavahan tämä pienen pieni purkki oli, mutta ostin tämän ennen joulua itselle ja päivittäisen käytön jälkeen ei tähän päivämäärään mennessä purkista ole oikeasti kulunut juuri mitään. Mielenkiinnolla odotan, että kauanko tätä oikeasti voi käyttää, ennen kun loppuu, niin riittoisaa tämä on. Peittää täydellisesti punoittavat nenän pielet ja ihon pienet virheet.  


IsaDoran B.B. Cream:
 Viimeisin hankinta tällä saralla on ollut IsaDoran bb-cream. Hieman pelotti tämä ostaa, kun Garnierin omasta voiteesta jäi pienimuotoinen kammotus ja pohdinkin, että oisko vaan pitänyt kävellä suoraan kosmetiikkaliikkeeseen ja hankkia myös bb-cream sieltä. Päätin kuitenkin kokeilla onneani, sillä oon ollut tosi tyytyväinen moniin IsaDoran tuotteisiin, kuten kulmakynään, eyelineriin ja luomareihin sekä poskipuniin. Ainakin vielä uskallan näyttää tälle tuotteelle vihreetä valoa, sillä on tämä kohta jo kuukauden päivät mulla käytössä ollut, eikä iho ole reagoinut huonosti tähän. Varsinkin talvisin mulla on inhottavasti punottava iho ja lähinnä kevykesi peittotuotteeksi tämän hankin Cliniquen meikkipuuterin alle. Sen asian tämä on ajanut varsin mallikkaasti. :)  

Toivottavasti tästä oli jollekin hyötyä! Ite tykkään lukea muiden tekemiä arvosteluja ja suosituksia meikeistä ja kosmetiikasta ja usein niistä on myös apua ostopäätöstä pohtiessa ja miettiessä, että mikä tuote voisi olla sopiva omiin tarpeisiin. =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti