maanantai 3. kesäkuuta 2013

Maanantaihöpinää

Heipähei! Edelleen ois tarjolla juhlakynsiä, tein nimittäin sellaiset myös mummalle. Alla olevassa kuvassa näkyykin kaksi käytössä ollutta lakkaa, joista syntyi yhdessä oikeen suloinen sävy.


Tässä ois vielä myös ilmainen uusinta mun juhlakynsistä ja alla olevassa kuvassa näkyy jopa niiden tekemisessä käytetyt lakatkin. :)


Tällä kertaa mennään kuvapainotteisesti ja vähäsanaisesti. Meinaa olla vähän väsy, sillä tänään alkoi kesätyöt leikkikentällä ja meikäläisen unirytmi on hieman sekaisin. Viime yönä ei siis paljoa unta kertynyt ja suurin haasteeni töistä päästyä on ollut se, että oon yritän pysyä hereillä ja välttyä päikkäreiltä, jotta ens yönä kertyisi enemmän unta. :D


4 kommenttia:

 1. oi, ompa ihana kuulla, kiitos! =) käyn kurkkailemassa myös sun blogia. :)

  VastaaPoista
 2. Minkä niminen toi lila w7 on? Ja toi w7 valkoinen niin peittääkö se hyvin parilla kerroksella kun etsin hyvää valkoista joka pettäisi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. w7 lakoissa lakan nimi on tarralapussa kiinni, joka on taas kiinni lakkapulossa. tai ainakin pitäs olla, nimittäin kun yritin tarkastella lilan lakan nimeä, huomasin että se tarralappu oli tuosta pullosta lähteny irti, höh! nyt en siis osaa auttaa. =/
   mun mielestä valkoinen lakka peittää aivan hyvin muutamalla kerroksella, voin suositella :)

   Poista
  2. Kiitos paljon, lila jää sit mysteeriksi. :)

   Poista