maanantai 21. lokakuuta 2013

Terkut junasta!

Heibba! Täällä sitä vaan taas kulutetaan junan penkkiä. Syysloma on nyt lomailtu ja pikku hiljaa täytyis taas palata arkeen. Miks se on joka kerta yhtä raskasta jo pelkän ajatuksen tasolla? :D no onneks aina voi tsempata sillä, että jouluun ei oo enää mikään mahottoman pitkä aika. Tulikin mieleen, että pakko saada puhelimeen tai tähän pädiin joku laskuri, että kuinka monta yötä on jouluun. Ehkä jopa vielä parempi, jos laittais ekku laskurin joululoman alkamiseen, nii päiviä ois vielä vähemmän. ;)


Tuossa juuri siirtelin kamerasta pädille kuvia, sillä kameran muistikortille oli taas ehtinyt tallentua muutamat kynsikuvat. Siitä tulikin mieleen, että vitsit unohdin ottaa eilisistä mummalle tekemistä kynsistä kuvan. Hups :D

Nämä kynnet on jo joitakin viikkoja sitten tehdyt. Viihdyin näissä aika hyvin, koska meikällä ei tämmösiä oo ollutkaan hetkeen. Vaihtelu piristää kummasti :)


Pian saa muuten taas alkaa tekemään jouluaiheisia kynsiä! :D punaista, kultaista, vihreää yms. :) niin ja pikkujoulukauden juhlakynsiä myös. 

- Hanski


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti