sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Prinsessakynnet


Nyt on niin hempeet kynnet, oikee prinsessatyyliä. Saatiin vihdoin kuvailtua nämä kynnet ja oikeen ulkona vielä kun mulla oli tääl pohjoisessa kyläilijöitä <3 ! Kiitos kuvista kuuluilee A:lle :)



Pinkkivinkkiin voisin lisäillä tuon pinkin lakan, mikä kynnellä näkyilee. Kyseessä on Color Clubin Modern Pink-lakka ja kuten kuvasta näkyy niin sillä saa kunnon prinsessakynnet aikaan. :)





 Tilailin muutamia lakkoja ja Konad-laattoja Cesars shopista pari viikkoa sitten, mukaan lukien tuon Color Clubin pinkin lakan. Käväisin tsekkaamassa ja sieltä tuota vielä löytyy ja kaiken lisäksi alesta. =) Voin muuten suositella kyseistä nettikauppaa, olen muutamia kertoja sieltä tilannut ja toimitus on aina ollut tosi nopeaa ja kaikki tuotteet ovat tulleet perille ehjinä. Tuosta tilauksen nopeudesta vielä, esimerkkinä se, että jos olen maanantaina laittanut tilauksen menemään niin keskiviikkona tilaus on kolahtanut postiluukusta. Aika vikkelää siis! Viime tilauksen mukana oli laitettu myös jotain kynsitarroja tilaajalahjaksi mukaan. :)





Tumman pinkit sydämet on tehty Konad-laatalla, samoin tuo nimettömässä oleva rusetti.





Muut valkoiset yksityiskohdat tein Two Way Nail Art Pen-lakalla.

1 kommentti: