maanantai 21. marraskuuta 2011

Girlie


Nyt on kestänyt hiljaiseloa tääl blogin puolella hieman turhan pitkää, soriii! =( Tosiaan aika on kulunut ihan super nopsaa harkkarilla ja tuntisuunnitelmien väsäämiset sun muut on täyttänyt viikot ihan täysin. Kyllä mä olen harjoittelun aikana kynsiäni laittanut (muuten olis vähän häröä leikkiä sen dokumenttikameran kanssa kun kynnet muuttuu kymmenen kertaa suuremmiks sinne taululle kun näytät jotain sen avulla...) ja kuvatkin oon räpsiny, mutta en vaan oo ehtinyt niitä tänne ladata ja julkaista. Tyhmä minä. =(  Toki olin viikonloppuna kotona käymässä ja junassa olis just loistavaa aikaa päivittää blogia, mutta unohtui mokkula kämpille nii se siitä sitten.


 No, mennääs asiaan.. Eli luvassa on daimonkeja, perhosia, kukkasia, violettia ja kuultavaa valkoista... Eli aika tyttömäiset kynnet! :) Lähtötilanne oli siis tämä, Avonin kuultavan valkoinen lakka alle.


Kun käväistiin Oulun Stockmannilla, niin suuntana oli selkeästi kynsiosasto. Olishan siel ollu vaikka mitä ihanaa, mutta jossain vaiheessa opiskelijabudjetti tulee aina vastaan. Ainakin jotain jäi käteen, nimittäin yllä oleva Nail Art Kit, jossa on tosi monipuolisesti erilaisia kynsikoristeita. Kuivakukkaa, hilettä, strasseja, daimonkeja, tykkään! Tuon lisäksi alla oleva Konad-laatta lähti mukaan, sekä muutama Konad-lakka. Tässä siis uusin Konad-laatta, m78. Oii haluun jo testata tuota leo-seepra-yhdistelmää! Näissä kynsissä käytin laatan perhoskuviota. :)


 Daimonkeja! Tuo keskimmäinen sydämen muotoinen on vaan vähän liian samaa sävyä kynnen kanssa, niin erottuu vähän huonosti. Sivuilla violetit pikkudaimonkit.Perhosia, kukkia ja daimonkeja.. :) Taiteilin ekaa kertaa noitten kuivakukkajuttujen kanssa (nimettömässä) ja ne oli kyllä sen verran heiveröistä matskua, että muutama mulla murtui matkan varrella, mutta sain onneksi kynsiinkin muutamat kiinni.


Sorii jos on kirjoitusvirheitä tai ájatuskatkoja, kello on jo liian paljon! Mutta mitäs piditte? (=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti