perjantai 11. marraskuuta 2011

Helppoa ja somaa

 
Hui, tänään on 11.11.2011 ! Piti siis ajastaa tämä blogitekstikin tulemana julki klo 11:11, ettei ykköset vaan pääse loppumaan kesken. ;)
 
Mutta asiaan.. Tässäpä muutama vinkki ainakin niille, jotka
 
1. Eivät jaksa sen kummemmin rueta näpertelemään kynsien parissa, mutta haluavat kynnet näteiksi
2. Eivät ole ennen paljoa kynsiä koristelleet
3. Eivät halua panostaa kynsien koristeluun rahallisesti
4. Ovat kiireisiä ja kynsien koristeluun ei ole paljoa aikaa
 
Kiireisen päivän pelastaja ja laiskan hetken helpotus. Jokaisella tulisi olla kynsilakka, jonka väri mätsää kivasti kaikkeen, joka on niin peittävä, että yksi kerros riittää ja joka levittyy helposti sekä kuivaa nopeasti. Yllä oleva lakka on juuri sellainen.

 Iltamyöhään mulle tuli paniikki, että nyt on pakko saada jotain tehtyä kynsille ennen kuin nukahdan pystyyn. No aika selkeä valinta oli tämä lakka juuri ylhäällä mainitsemien ominaisuuksien takia. :) Varsinkin juuri ennen nukkumaan menoa tehdyt lakkaukset kannattaa tehdä nopeasti kuivuvalla lakalla, jota ei tarvitse laittaa monta kerrosta. Liian usein on nimittäin käynyt niin, että kun aamulla herää, lakkauksessa on kivat raidat/rypyt (tai miksi niitä kutsuisi?) ja lakkauksen pinta on kaukana sileästä..

 Kynsitarrat on superhelppo ja nopea tapa koristella lakkaus. Tarra kynsillä/pinseteillä arkilta kynteen ja päällyslakkaa päälle, that's it. Nykyään toi kynsitarravalikoimakin on kasvanut mukavasti ja sieltä löytyy muitakin vaihtoehtoja kuin noita perus kukkasia. Kynsitarrat ovat myös edullinen vaihtoehto kynsienkoristeluun! Seppälässä on ainakin ihan hyvä valikoima kynsitarroja ja esim. Anttilasta ja Cittarista oon myös kynsitarroja bongaillut. =) Yllä olevat kynsitarrat oon joskus tilannut Cesars Shopista.


 


Tässä yksi esimerkki, mitä kynsitarroilla ja lakalla saa aikaan, super helppoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti