maanantai 22. lokakuuta 2012

Halloween-ideoita kynsille

Moi! Halloween on ollut pinnalla jo useammassakin kynsiblogissa, eikä ihme, sillä onhan se aiheena aika inspiroiva. Hämähäkin seitit, luurangot, zombit.. Riittäähän näitä. Alla on omaa ideaani vaihtoehtoisiksi halloween-kynsiksi. 


Muutama örkki, hämähäkin seitti olioineen ja muumio löytyy näiltä kynsiltä. Täytyy muuten tunnustaa tuosta muumiosta, että se on oikeastaan vahingon kautta löytänyt tiensä näihin koristuksiin ja sopiikin yllättävän hyvin teemaan. Mulla nimittäin katkesi pikkulillistä kynsi tosi pahasti ja jouduinkin kulkemaan ainakin viikon niin, että pikkulilli oli koko ajan ihoteipillä suojattuna, koska kynsi oli niin olematon, että sormen pää kipuili pienistäkin kosketuksista. Keksin napata mustan tussin käteen ja piirtää silmät sekä suun, jolloin tuosta teippauksesta sai näppärästi muumion. Jos on laiska lakkauspäivä, niin ei muuta kuin ihoteippiä sormien ympärille ja halloween-bileisiin vain. ;) 

Peukaloon maalailin ammottavan kidan terävine hampaineen.

Tässäpä vielä halloween-olioiden kokonaisuutta, toivottavasti näistä saatte jotain ideoita omiin halloween-kynsiinne. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti