maanantai 1. lokakuuta 2012

Mexican Skulls


Heipsansaa pitkästä aikaa! Nyt on tällä neidillä teknisiä ongelmia jälleen kerran. Rakas ystäväni vinkkasikin, että josko en koskis enää mihinkään, mikä on keksitty kivikauden jälkeen. Parempi oliskin ehkä niin, sad but true. Pääkoneeni on huollossa ja osa kynsikuvista juurikin sillä koneella (enkä muuten tiedä katoaako kaikki matsku koneelta korjauksen yhetydessä.. nice). No nyt oon kaivanut kaapin perältä tän puoliksi rikkinäisen (:D) pc:n, josko tällä nyt saisin edes jotakin aikaseksi. Viikonlopun jäljiltä kaks kynttä on katkennut sen verran pahasti, että oon joutunut teippaamaan sormen päät, joten ei näihin kynsiin välttis mitään kovin kaunista manikyyria tällä hetkellä saisikaan. :D Mennään siis hieman vanhoilla kuvilla etiäppäi;


Jotain kynsikuvia onneks on tallellakin, kaikki puhelimella otetut nimittäin. :) Näitä meksikolaisia pääkalloja taiteilin ensimmäistä kertaa elämässäni. Sen verran jäi hampaan koloon, että varmaan kokeilen näitä paremmalla ajalla vielä uudestaan.


Mun mielestä meksikolaiset pääkallot on ihan huippuhienoja; värikkäitä ja koristeellisia. Näitä näkee paljon esimerkiksi tatuointeina ja omaa silmää miellyttää kovasti. Tämmöisiä kalloja sain ensikokeilulla aikaiseksi, mutta uskon kovasti, että näitä tullaan vielä näkemään. ;) 
1 kommentti: