sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Renkaita ja lakkojen kerrostamista


Moi! Tällä kertaa kynsille pääsi ensimmäistä kertaa koko kynnen peittävä rengas/ympyrä/ketju- kuviointi konad-laatasta, joka on mun mielestä aivan hauskan näköinen.No mikäs lakka mulla tuola kuvioinnin alla sitten on?


1. Ensimmäiseksi oon levittänyt kynsille H&M:n violetin From Warsaw With Love- lakan, joka yllä olevassa kuvassa näkyy keskarissa kiiltelevänä lakkana
2. Seuraava vaihe oli se, kun levitin Gina Tricotin matan päällyslakan tuon violetin lakan päälle, kuvassa etusormessa ja nimettömässä on matta päällyslakka päällä. Kuvasta myös näkyy, kuinka saman lakan fiilistä ja ulkonäköä saa muunneltua sillä, onko päällyslakka matta vai kiiltävä.
3. Alla olevassa kuvassa näkyy viimeinen vaihe, eli se, kun olin levittänyt mattaisen violetin päälle Flormarin pronssihtavan sävyisen lakan. Tadaa ja uusi sävy oli syntynyt, hyväksikäyttäen vanhoja lakkojani! :D  


Muistakaa siis hyödyntää eri lakkojen kerrostamista, sillä niin saa aikaan ihan uusia sävyjä vanhoista lakoista ja voi säästää pitkän pennin, kun ei jokaista sävyä tarvitse hamstrata itselleen. Toinen säästövinkki on se, että lakan ulkonäköä ja fiilistä pystyy muunnella myös hyvinkin paljon sillä, onko päällyslakka matta vai kiiltävä. ;) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti