perjantai 4. tammikuuta 2013

Tangle Teezer

Moi! Tein eilen hiuksiin liittyvän löydön, eli bongasin viimein Tangle Teezerin lämpösuojan ostoreissulta kampaamosta. Etsin näitä jo aiemmin viime vuoden loppupuolella Rollosta, mutta silloin ei onnistanut. Nyt Seinäjoella oon bongannut näitä usemmastakin paikasta. (= Oon jo kauan tahtonut tätä testata, sillä blogeissa on ollut paljon positiivista palautetta kyseisestä harjasta. Katsellaanpa ekaksi miltä Tangle Teezer, tuttavallisemmin takkuharja, näyttää:


Semmoinen kapistus siis kyseessä.

Omat hiukset:  Oon testannut tätä omiin hiuksiin, jotka on vaalennuksen jäljiltä hauraat, suhteellisen helposti katkeavat ja helposti takkuuntuvat. Etenkin suihkussa hiukset takkuuntuu huolella ja joudunkin suihkuttelemaan hiuksiin jätettävää hoitoainetta reippaasti, sillä se auttaa selvittämään tätä takkupäätä. Omaan kuitenkin pitkät hiukset niitten hauraudesta huolimatta.

Miten eroaa muista harjoista?: Ennen tämän takkuharjan ostoa käytin aina hiusten harjaamiseen luonnonharjaa, sillä tuntui, että se on hellävaraisempi hiuksille, kuin muut kokeilemani harjat. Luonnonharjaan jääneestä hiuskasasta päätellen se kuitenkin repi suhteellisen paljon omaa hiusta, vähemmän ehkä kuin tavalliset harjat, mutta aika paljon kuitenkin. No tähänpä Tangle Teezeriin ei jää omia hiuksia juuri ollenkaan! Ei edes silloin, kun harjaa pörröistä suihkunjälkeistä takkupäätä! Siitä päätellen siis tuntuu, ettei kyseinen harja revi/ vahingoita omaa hiusta juuri ollenkaan, mistä oon tosi iloinen. :)

Käyttö: Harja sopii hyvin käteen, eli on muotoilultaan hyvä, joten harjaaminen on helppoa ja mukavaa (parempi puolisko on tuleva teollinen muotilija, niin näihinkin juttuihin kiinnittää nykyään enemmän huomiota ;)). Takut selviää mun mielestä niin paljon paremmin tämän avulla, kuin millään muulla testaamallani harjalla. Harja on myös helppo puhdistaa.

Yleistä: Bongasin näitä kahdessa koossa, tuo isompi mikä näkyy kuvissa on siis mulla ja kampaajatäti suositteli sitä pitkille ja paksuille hiuksille. Sen lisäksi kampaamossa oli pienempi matkakokoinen versio Tangle Teezeristä, jossa oli myös noille piikeille oma vastakappale (kun totesin tuon takkuharjan uudeksi parhaaksi kamuksi, alkoi tuo matkaversion hankkiminen himottaa myös). Isomman harjan hinta oli n. 15€ ja pienemmän n. 20€. Seinäjoelta löysin näitä harjoja kummankin Cittarin kampaamoliikkeestä.

Onko Tangle Teezer teille tuttu? Mitä ootte tykännyt? :)

2 kommenttia: