keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Inglot

Luin tosi paljon positiivista palautetta Inglotin luomiväreistä ja etenkin freemod systemistä, ennen kuin uskaltauduin tilaamaan ja kokeilemaan. Ideahan näissä on aivan mahtava, nimittäin voit tilata itse valitsemasi kokoiseen palettiin itse valitsemasi luomivärien sävyt. Kaupoissa myydään paljon valmiita paletteja, mutta lähes aina käy niin, että paletissa on ainakin yksi sävy mistä ei tykkää/jota ei tule käytettyy. Sävyvalikoima Inglotilla on laaja ja joukosta löytyy niin mattaa kuin kiiltävää, sekä myös luomivärinappeja, joissa on kolmea eri sävyä. Tässä näkyy mun vielä tyhjä palettini ja luomivärinappeja. Luomivärinapit kiinnittyy tuohon palettiin magneetin avulla ja samoin paletin kansi kiinnittetään palettiin magneetilla. Tässäpä saa siis itse alusta alkaen koota kaiken, valita paletin koon, valita luomivärit palettiin ja vielä asetella ne sillai, miten itsestä on mielekkäintä. Jokainen luomiväri tilataan erikseen ja myös paletti tilataan erikseen nimimerkillä en tajunnut tilata sitä ollenkaan ekassa tilauksessa. :D

 Tässä näkyy kaikki tilaamani sävyt.
  • Turkoosin sävyistä vasemman puoleinen tuo enemmän kiiltoa ja oikeanpuoloisessa on sitten mukana kunnolla sävyä
  •  Vaaleanpunainen ja vaaleanvioletti on enemmän kiiltoa tuovia, eikä niissä ole noin voimakasta väriä, mitä kuvassa näyttää.
  • Noista ruskeista taas lähtee kunnolla sävyä ja väriä.
  • Valkoinen on myös kiiltopohjainen luomiväri. Tuo luomiväri, jossa on kolme raitaa, on kokonaan mattapintainen ja pigmentit on voimakkaat, eli näyttävän kesämeikin saa takuulla tuolla aikaan.
  • Kultainen luomiväri tuo enemmänkin kullan hohtoa ja se toimii tosi ihanasti esimerkiksi tuon persikkaisen vierustoverin päällä. Tuossa persikkaisessa on ihanasti sekä kiiltoa, että sävyä.


 Tilasin tosiaan aluksi ihan muutaman luomivärinapin vain kokeiluun. Tykästyin niihin ja lisäksi tilauksen mukana tuli aivan loistavasti -25% alennuskuponki seuraavaa tilausta varten. Sain sitten tilattua tuon paletin ja puuttuvat luomivärit siihen ja hinnasta tipahti neljäsosa poies. =)


Kannattaa käydä tutustumassa http://www.inglot.fi/ , jos mielii koota itse luomiväripalettinsa. Vasemmassa laidassa komeilee kohta freedom system ja luomivärien lisäksi omavalintaisen palettinsa voi koota myös esim. huulimeikeistä tai poskipunista. Toimitus oli nopeaa ja asiallista ja kaikki tuotteet saapuivat perille, mitä tilasinkin. Se tosiaan kandee muistaa, että jos tilailee luomivärejä, niille täytyy muistaa tilata myös se paletti. Paletteja on tarjolla kahdelle, kolmelle, neljälle, viidelle, kymmenelle tai kahdellekymmenelle luomivärinapille. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti