perjantai 4. toukokuuta 2012

Kynsiaskartelua

Oon aika innokas askartelijatyyppi ja tällä kertaa päätin purkaa sitä askarteluintoa kynsiini.


Kaikki lähti tästä uudesta Seppälästä ostetusta lakasta. Halusin päästä testaileen, että mimmonen vihreän sävy tässä uudessa MIYO-lakassa on ja miltä se näyttää kynsillä. Niin kuin kuvasta näkyy, se kimaltelee aika keväisesti ja taittaa ehkä jopa hieman kultaan.

En sit kuitenkaan halunnut tyytyä pelkkiin vihreisiin kynsiin, joten jotain oli keksittävä. Iskimpä sitten silmäni tuohon jämäpalaan ja se oli menoa.. Oli pakko päästä testaamaan, miten tommoinen askarteluasia toimii kynsillä.


Tämän 2 way nail art penin bongasin cittarista kahdella eurolla jo jokin aika sitten ja mukaa lähti, koska mulla on ollut näistä niin hyviä kokemuksia. Näillä saa niin kivasti tehtyä sit lisäkoristuksia tai esimerkiksi raitoja niin kuin alla näkyy.Tässäpäs sitten näkyy lopputulosta eli nuo keskiviivat oon leikannut siitä jämäpalasta ja muut koristukset on kynsilakkaa.Mun mielestä noi kangaskohdat antaa aika siistiä kontrastia kynsilakan rinnalle. Päällystin nämä kynnet vielä päällyslakalla. Oon kuitenkin tosi huono kestämään kynsillä mitään isompia ulokkeita tai muita vastaavia. Vaikka kuinka yritin leikata ja muotoilla nuo kankaanpalat mun kynsille sopiviksi, niin silti oli fiilis, että ne repii ja raapii ja on kummiskin jotenkin tiellä. En sitten hirvittävän kauaa näissä kynsissä loppujen lopuksi viihtynyt, vaiks oisin näistä muuten tykännyt.


Kehotankin siis aina soveltamaan ja käyttämään hyväksi myös niitä askartelumatskuja! Usein askarteluliikkeesta ostetut jutut on myös halvempia kuin pelkästään kynsille tarkoitetut, joissa hinta on usein kalliimpi. Esimerkiksi erilaisia hileitä myydään askratelukaupoissa ja usein ajavat saman asian kuin ne pelkästää kynsille suunnatut hileet. Esimerkiksi täältä löytyy askartelustrassi-koristelu ja täältä askarteluhile-koristelu (toivottavasti linkit toimii, sillä muokkaustilassa ne näyttää toimivan mut esikatselussa ei =/.. Kuinka teillä?).

Vauhdikasta perjantaita! =) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti