sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Muutama uutuus & KC Professional Color Mask


Erään mekkokriisin keskellä päädyin ostamaan aika monta muutaman uuden kynsilakan Seppälästä ja tässäpä muutama testissä. :) 


Golden Rose (55)- lakan peittävyys on aika surkea, kuten kuvasta näkyy. Vasemmalla olevassa kuvassa lakkaa on kynnellä yks kerros, eikä siinä ole peittävyyttä juuri ollenkaan. Toisella lakkauskierroksella peittävyys parani hieman, mut aika kaameesti tosta lakasta vieläkin paistaa luonnonkynsi läpi (keskimmäinen kuva). Vasta kolmannella lakkauskierroksella peittävyyttä sai jonkin verran aikaan. Jos et muutenkaan jaksa ootella kynsien kuivumista/ käyttää aikaa lakkailuun, jätä tämä lakka suosiolla hyllyyn!  


Wild & Mild - Mabe Babe (71) - lakka taas oli aivan loistava hankinta! Peittävyys oli aika hyvä jo ekalla lakkauksella, mutta lakkasin sit kuitenkin vielä toisen kerroksen, joka lisäsi peittävyyttä entisestään. Tämä on aivan ihana violetti glitter-lakka! Ainut miinuspuoli näissä glitterilakoissa on se, että niitä on tooosi ärsyttävä poistaa kynneltä, ne jotenkin tarraa ihan superisti kiinni nimittäin. Siitäkin huolimatta suosittelen :)Tässä ois yks vinkkaus hiusten värjäilijöille! KC Professional Color Mask on sävyttävä hoito hiuksille. Eli jos ei viitsi koko ajan rasittaa hiuksia värjäämällä, voi tällä tuotteella saada sitä värjätyn hiuksen kiiltoa ja hehkua takaisin ja myös sävyttää hiusten vivahdetta. Tässä on lisäksi rakennepaikkaavia ominaisuuksia, joita ainakin mun (liian monta kertaa värjätty) hius kaipaa. Tätä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 2-10 minsaa riippuen siitä, kuinka paljon sävyä hiukseen haluaa. Näitä Color Mask- sävyjä löytyy yhteensä 12 kappaletta ja niitä voi myös sekoittaa keskenään. Ite oon aatellut ostaa tuon Caramel-sävyn kaveriksi jonkun astetta vaaleamman sävyn ja kokeilla sekoittaa niitä keskenään.  :)
1 kommentti: