sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Inspired by; Dot By Marc Jacobs


Joskus inspiraatio kynsien koristeluun voi lähteä mitä erilaisemmista asioista, tällä kertaa Marc Jacobsin Dot- uutuustuoksun pullon väreistä ja muodoista.
  (Kuva täältä: http://news.instyle.com/2012/07/24/marc-jacobs-perfumes-see-them-all/)
Värimaailma tuli suoraan tuoksupullon värimaailmasta; mustaa, kultaa ja punaista. Myös leppäkerttumaiset pilkut tulivat inspiraationa pullon kuvioinnista, itse tosin toteutin mustat pilkut kultaiselle pohjalle.


Hajuvesipullo on muodoiltaan huomattavati pyöreämpi ja se antaa pehmeämmän vaikutelman, kun taas kynsiin tahdoin särmää ja niissä näkyykin voimakkaita suoria linjoja ja viivoja. Jotain omaa ja jotain lainattua siis;)

Vikaksi vielä Instagram-kuva kynsistä ja muutama vinkki. Aloitin kynsien koristelun lakkaamalla mustan kohdan kynnen alaosaan. Jatkoin siten, että lakkasin koko kynnen yläosan mustasta kohdasta ylösäin kultaiseksi. Sen jälkeen otin käyttöön punaisen lakan ja hahmottelin kolmion muotoa kynsille ja lopuksi reunustin punaisen kolmion ohutkärkisellä mustalla koristelulakalla. Viimeinen vaihe kynsien koristelussa oli mustien pilkkujen tekeminen kynnen kärkiin. Osan leimasin konadilla ja osan maalasin itse. Leimaus oli hieman haasteellista, kun yritin samalla kovasti varoa, ettei pilkkuja leimautuisi punaiseen osioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti