keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kuvioitu keskiviikko


Moikkis!

Koko kynnnen leimaukset on aikamoinen pelastus silloin, kun inspiraatio on kadoksissa. Yks lemppareimmista koko kynnen kuvioista onkin alla näkyvä kukkaköynnös, jonka avulla saa helposti tehtyä näyttävät kynnet. Jotenkin tuo väri-kuvio-yhdistelmä tuo semmoisen retro-fiiliksen näihin kynsiin (miks mulle tulee mieleen verhot tuota kuvaa katsoessa?!:D).


Tässä instagram-kuvassa kynsilakan sävy on oranssimpi, mitä todellisuudessa. Alla olevasta kuvasta näkyykin lakan todellinen sävy huomattavasti paremmin. 

Bongasin tämän Trindin lakan alennuksesta jokunen viikko takaperin Keskiseltä oleillessani vielä pohjanmaalla. Lakka on jännän sävyinen, korallinen punainen.  Trindin lakoissa oon huomannut yhden ärsyttävän piirteen, mikä myös tässä lakassa on. Lakkaus nimittäin tuntuu kuivuvan pintapuolisesti suhteellisen nopeasti, mutta todellisuudessa lakan kuivuminen vie paljon enemmän aikaa. Huomaat sen esimerkiksi silloin, jos satut tökkäämään kyntesi johonkin, sillä lakkaan tulee säälimättä halkeamia tai se lähtee luistelemaan paikaltaan kokonaan. En suosittele myöskään laittamaan Trindin lakkoja yö myöhään, sillä aamulla ne näyttävät aika kamalalta (kokemusta on, lakkaus rypistyi ja oli muuttunut epätasaiseksi). Maltti on siis valttia! Itseäni huvittaisi myös kovasti ostaa pikakuivattava päällyslakka testiin, jolloin jaksaisi käyttää näitä hitaasti kuivuvia & kovettuvia lakkojakin useammin, ainakin luultavasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti