keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Iloista vappua!

Moikkis! Oikein ihanaa vappua jokaiselle, vaikka ainakaan täällä pohjoisessa sää ei suosi juhlijoita. Meikäläinen kuitenkin nauttii keskellä viikkoa olevasta vapaapäivästä, näin harjoittelun loppupuolella tälläset voimankeruupäivät tulee tarpeeseen. Eilen oli harjottelukoululla vappujuhla ja koko koulu oli pukeutunut juhlaa varten, niin pienimmistä ekaluokkalaisista aina koulun vanhimpiin kutosiin sekä henkilökunta myös tottakai. Siitä asujen kirjosta ja lasten innostuksesta jos jostain sai itselleen vappumieltä, asuihin oli nimittäin oikeasti panostettu ja tunnelma oli huippu. Koulun käytävillä näkyi disney-hahmoja, vankikarkuri pallo jalassaan, gootteja, pikkumyitä, pellejä ja vaikka mitä. 

Tällaisissa kynsissä meikä on itse vappuillut tänä vuonna. =) Se on muuten hauska huomata, kuinka oppilaat huomaavat heti, kun oon lakannut uudet kynnet ja etenkin tytöt niitä jaksaa joka kerta ihastella.  


Yllä näkyykin vielä liukuvärjäykseen käytetyt lakat; W7, H&M ja Lumenen Natural Code oli käytössä tällä kertaa, sekä myöskin violettia irtoglitteriä näitten lisäksi.

2 kommenttia:

  1. Hauska lueskella harkkarin menoista, sillä oon itse aikoinani käynyt samaista koulua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulta löytyy sitten omakohtaista kokemusta siitä, kun tällaiset opettajaraakileet menee ääni väristen luokan eteen pitämään tuntia, hahaa =)

      Poista