torstai 23. toukokuuta 2013

Mintturaitaa

Moi! Terkut junasta, vr:n junaverkko on toiminut yllättävän hyvin kun kuvatkin sai ladattua tänne blogin puolelle, jiihaa. :) Fiilis on ihan superkeväinen, niin on mintturaitakynnetkin. Kevät ja kesä on mun suosikkeja myös pukeutumisrintamalla, rakastan värejä vaatteissa! Suuri heikkous onkin kaikki kirkkaat ja raikkaat värit ja kuosit kevätvaatteissa. Kynnet tulee varmaan olemaan kesällä myös aika värikkäitä, nyt ainakin tuntuis siltä. ;) 

Käytössä oli tällä kertaa Rimmelin lakka sekä kaverina W7. Levitin ekaksi pinkin lakan kynsille, annoin kuivua ja tein raidat sen jälkeen minttuisella lakalla. Raitakynsiä en muistakaan hetkeen tehneeni, jotain vaihtelua siis. :)

Veliseni pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi ja täytyis alkaa jo hieman miettiä myös sitä, että millaiset julakynnet lakkaan itelleni juhliin. Sitä ennen täytyis kyllä varmistua, että mitä laitan päälleni juhliin. Sen jälkeen voikin alkaa miettimään kynsiä! Hmm.

Onkos teillä tiedossa juhlia, omia tai toisen? :)

2 kommenttia:

  1. Tälle vuodelle ei näytä juuri juhlia olevan tulossa. Mutta sen sijaan räiskyviä värejä ja kimallusta tulee kynnet saamaan koko kesän ajan :D

    VastaaPoista