keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ahoy America!
Ahoy America!! Kynsillä siis vaikutteita jenkkien lipusta. Tykkään näistä kovasti ja oon ihan fiiliksissä! =)
Eihän nää mihinkään fiineimpään tilaisuuteen sovi, mutta kummasti kyllä piristää ainakin mua näitten harmaiten syyspäivien keskellä veikeydellään. =)


Ohje:

1. Aluksi lakkasin punaisella lakalla koko kynnen.
2.Sen jälkeen tein siniset osuudet kynnen alaosaan.
3.Two Way Nail Art Penillä jatkoin lakkailua ja tein valkoiset raidat.
4.Vipaksi leimailin tähtiä Konadeilla. :)
Minkähän muun maan lipusta sais veikeät kynnet? Any ideas? Perus ristiliput on aika tylsiä ehkäpä, mutta kyllä sellainenki on tehtävä itsenäisyyspäivänä tai viimeistään lätkän MM-kisojen aikaan.. :DKäytetyt lakat:

- Punainen lakka on on Cesars Shopista tilattu,   Cesar - One Night Stand- lakka. (linkkiä painamalla vie suoraan kohteeseen, ja se on vielä alessa Cesarilla. Jos kaipailette oikeen punaista lakkaa, voin suositella. Levittyy hyvin ja yksi kerros riittää, koska lakan peittävyys on hyvä.)

-  Sininen lakka on myös Cesarilta tilattu Color Clubin lakka. Käytin tuota sinistä lakkaa myös revontulikynsiä tehdessäni ja kuva lakkapurkista löytyy myös revontulikynsi-postauksesta                                       

- Valkoiset yksityiskohdat olen tehnyt Two Way Nail Art Penillä, ja sitä koristelulakkaa onkin tullut käytettyä aika paljon erilaisia koristuksia tehdessä. Blogissa kyseinen lakka on myös ollut esillä useasti =). Two Way Nail Art Penin ostin itse aikanaan Cittarista, eli ihan isoimmista marketeista luulisi löytyvän. Haaveissa on ostaa valkoisen kaveriksi myös toisen värinen Two Way Nail Art Pen.. :)     

- Tähdet on tehty Konadin valkoisella lakalla ja viimeistely Konadin Top Coatilla.                                                                                                                  


America Rock 'n' Roll Lifestyle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti