lauantai 29. lokakuuta 2011

Kaksväristä Konadointia


Ensimmäistä kertaa kokeilin kaksväristä konadointia ja lähdin aika helpolla kuvioinnilla liikenteeseen. Valitettavasti innostuin koristeluvaiheesta niin kovasti, että unohdin ottaa kuvat kynsistä heti konadoinnin jälkeen, jolloin kynneltä olis parhaiten erottanu tuon kaksvärisen leimauksen. No toivottavasti erotatte sen silti kaiken koristuksen alta! =)

Lähtötilanne oli siis tämä! Kynnellä Rimmelin musta lakka.


Valitsin vaaleansinisen ja pinkin Konad-lakan tähän kaksväriseen kuvointiin. Puolet kuvoista on siis maalattu sinisellä ja puolet pinkillä.


Tadaa ja kuvioita kynnelle! =)Käytetyt lakat. Pinkki ja vaaleansininen on Konadin leimauslakkoja, valkoinen on Two Way Nail Art Pen, kultainen lakka on koristelulakka ja oikeassa reunassa on Konadin päällyslakka.

Konad-kuviointi oli tuollasta neliökuviota ja leimasin joka toiseen sormeen punaisen ylös ja joka toiseen alas, ja sininen tuli siis aina vastakkaisiin. Sen jälkeen tein valkoiset yksityiskohdat ja kultaiset yksityiskohdat. Kaikkein vipana vetäsin Konadin top coatin päälle, joka kyllä lähti hieman ikävästi levittämään etenkin tuota pinkkiä leimauslakkaa, ja siksi osa valkoisista yksityiskohdista sai vähän pinkkiä sävyä.. Musta pohjalakka toimi tuon vaaleansinisen leimauslakan kanssa kivasti. Vaaleansininen kun ei tahdo kovin hyvin näkyä monesta muusta pohjaväristä.. Pinkki leimauslakka taas muuttui sävyltään violetimmaksi mustan lakan päällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti