keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kuumeen kourissa

Yksi kuumeinen laittaa teille päivän piristykseksi uusia kynsiä kehiin, pitää vähä ottaa takaisin kun tuli laiskoteltua. Viikonlopuksi olis kaikkea ihanaa tiedos, mm. kampaaja ja kaikkien ihanien näkeminen, joten kuume pois minusta kiitos!


Dodiin, tämmöistä tällä kertaa! Alimmainen lakka on vaalenhaalea ja se näkyykin valkoisen Konad-kuvioinnin pohjalla. Huomatkaa myös, että alimmainen pinkki valkoisen koristuksen alla on eri sävyä kuin ylimmäinen pinkki. Alhaalla oleva on Trindiä ja ylhäällä oleva Rimmeliä.
Alimmaisen ja ylimmäisen pinkin sävyero ei ole suuri, mut alimmaisessa on myös mukana vähän kiillettä, ylimmäisessä ei. Tästä kuvasta ei sitä niin hyvin erota, mutta tuo pinkkien sävyero oli aika kiva kynsillä. Ihan ekkuna lakkasin kynnen sillä vaaleanhaalealla sävyllä. Sitten otin Konadin käyttöön ja tein valkoiset koristukset. Sen jälkeen lakkailin vielä nuo pinkkien sävyt ylhäälle ja alhaalle.

Semmosta. Niin ja ihanaa maailman opettajien päivää! Myös niille jotka on vasta opiskelemassa sellaiseksi, meitä tulevia kansankynttilöitä tarvitaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti