perjantai 21. lokakuuta 2011

Aurora borealis

Tällä kertaa on vuorossa revontulivaikutteiset kynnet. Viime aikoina oon intoillut punaisia tai muutenki hempeesävyisiä kynsiä, joten mukavaa vaihtelua mennä väriskaalassa ihan jonnekki muualle välillä! (=   Ensiksi lakkasin kynnelle tuon kynnen alaosassa näkyvän tummansinisen lakkauksen. Tummansininen lakka on  Cesars Shopista tilattu Color Clubin lakka ja se jo itsessään sisältää glitteriä ja kiiltoa aika kivasti.

 Tummansinisen lakan jälkeen levitin läpinäkyvää top coattia kynnen kärkiin ja pyöräytin kynnen kärjen turkoosissa kynsille tarkoitetussa glitterissä. Näin jälkeen päin kun ajattelee viimeinen vaihe eli töpöttelyvaihe olis ollut järkevämpää tehdä ennen glitteröintiä.

Tässä näkyy vielä käytettyjä lakkoja. Vasemmalta oikealle katsoen kahdella ekalla eli Dependin ja IsaDoran lakoilla töpöttelin glitteröinnin alle sävyä. Kolmas lakka on pohajana toiminut Color Clubin lakka. Neljäntenä on top coat, joka on Maybellinen lakka. Edessä näkyy vielä Cesars Shopista tilattu kynsille tarkoitettu turkoosi glitter :)


Mitäs tykkäsitte revontulikynsistä? (= 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti