maanantai 16. tammikuuta 2012

Converse Nails - Tennarikynnet

Henna antoi mulle loistavan idean, miten voisin kynsiäni kokeilla koristella. Henna oli nimittäin bongannut jostain netin uumenista tennarikynnet ja innostuin kyl heti aiheesta! Tämä koristelu ei oo siis ollenkaan mun oma keksimä ja googlettamalla löytyy tennarikynsiä vaikka kuinka. Tällaista jälkeä sain itse aikaan ja tykkäilin kovasti! =)Ja kynnet puhelimella hieman taiteellisemmin kuvattuna Annan näkökulmasta:) ;Converse-kynsien ohje:


1. Valitse mieluisat lakat. Kaikki kynnet voi toki lakata myös saman värisiksi, mutta veikeämmän lopputuloksen saa aikaan valitsemalla joka kynnelle oma väri.

2. Lakkaa kynsille mieleisesi pohjaväri.

3. Seuraavaksi voit alkaa tekemään nauhoja tai tennarin valkoista kärkeä. Itse aloitin nauhoista. Nauhoista on siinä mielessä parempi aloittaa, että voit kaikessa rauhassa muotoilla niistä mieleiset, eikä tarvitse pelätä sitä, että tuhrii kynnen kärjet. Nauhojen (ja kaiken muun vastaavan pikkutarkan) tekoon loistava lakka on
Naturelin 2 Way Art Pen. Toisessa päässä on sivellin ja toisessa päässä kynämäinen pikkutarkkaan koristeluun sopiva pää. Itse lähdin näitä tennarikynsiä varten Cittarista hakemaan kyseistä lakkaa, joka oli valkoisena loppunut. :(  No eipä siinä mitään, otin vanhasta koristelulakasta ohutpäisen siveltimen lainaksi ja ostin Lumenen Natural Coden normaalin valkoisen kynsilakan ja sekin järjestely toimi aivan mahtavasti näitä kynsiä tehdessä. Tuossa Natural Coden lakassa oli tarpeeksi peittävyyttä ja se toimi hyvin. Kun katsoo kynsiä sivuttain, näyttää kun nauhoissa olisi kaksi X-kirjainta vierekkäin. Nauhoja on helppo lähteä tekemään, kun hahmottaa sen. Tässä esimerkki:Mustat pisteet korostavat sitä kohtaa, mistä nauhat tennareissa pujotettaisiin.

4. Mikäli teit nauhat ensin, tennareitten kärjet tehdään seuraavaksi. Tein myös ne Lumenen Natural Code-lakalla. Tennareitten kärjet voi tehdä rankalaisen manikyyrin tapaan. Musta kaari on kynsissä samalla tyylillä kuin tennareissa. Kun nyt katson noita kynsiä, olisi musta kaari voinut ollu vieläkin ylempänä valkoisella alueella. :)

5. Viimeistele päällyslakalla.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Ja hyvin onnistuu, kun kokeilin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva kun kokeilit tehdä ja vielä kivempi että onnistui! =)

      Poista