lauantai 7. tammikuuta 2012

IsaDora


Tämä IsaDoran lakka on ale-löytö ja bongasin sen Tampereen Stockan alekopasta. Harmaa lakka multa uupui kokonaan kokoelmista ja sopivasti tää nyt sitten sattui osumaan silmään. :) Kaveri kertoi etsineensä harmaata lakkaa kissojen ja koirien kanssa ja olikin sit löytänyt IsaDoralta harmaan lakan(smokygrey), mutta se oli kuulemma paljon tummempi kuin tämä mun oma. Käväistiin tarkastamassa tilanne ja tosiaan eihän tuota mun lakkaa sielä IsaDoran hyllyllä näkynyt. Tuo 'Chateau Grey' on siis ollut kausiväri, jota ei enää ole saatavilla. Tarkastin myös IsaDoran nettisivuilta, eikä tämä lakka kuulunut IsaDoran perusvärien valikoimaan. 
IsaDorasta voisin höpistä muutaman sanan. Ensinäkin, IsaDoran tuotteita löytyy ihan perus marketeista (Anttilat, cittarit yms.) ja värivalikoima esim. kynsilakoissa on hyvin laaja. IsaDoralla on myös graffitilakkoja myynnissä ja uutuutena on glitter graffitilakat. Perusvärien lisäksi IsaDora päivittää valikoimaansa 4-6 kertaa vuodessa trendien tai vuodenaikojen kausivärien mukaisesti. Tällä hetkellä IsaDoran trendipäivitys on Red Rush- Holiday Make-up 2011-kokoelma. Kokoelmasta löytyy mm. kultaista ja punaista kynsilakkaa (jouluisia sävyjä) ja hopean ja kullan väristä glitteriä silmiin (sopii mainiosti tähän joulun ja uuden vuoden juhlakauteen).

IsaDoran plussat ja miinukset:

+ hyvä tarjonta ihan perus marketeissa
+ iso värivalikoima
+ kausivärit trendien/vuodenaikojen mukaisesti
+ tuotteet testataan kliinisesti ilman eläinkoketa
+ oman kokemukseni mukaan ainakin kynsilakat, luomivärit ja poskipunat ovat laadukkaita
+ hajusteettomat tuotteet sopivat myös herkkäihoisille 

- hinta on joissain tuotteissa korkea verrattuna muihin markettimerkkeihin
- kausivärit loppuvat kaupoista nopeasti ja toisaalta ihania kausivärejä jää kaipaamaan niiden poistuttua valikoimasta
Sitten täytyy höpistä muutama sana myös päivän kynsistä. :) Pohjalla on siis IsaDoran Chateau Grey-lakka. Pinkit kuviot kynsissä on konad-perhosia, mutta ne erottuu tässä kuvassa tosi huonosti. Mustalla lakalla leimasin kynsien alaosaan kukkasia ja keskivaiheilla kynttä on nuo timantit koristamassa kokonaisuutta. Näillä mentiin siis vuoden vaihde! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti