lauantai 21. tammikuuta 2012

Kultainen liukuvärjäys

Tässä on tarjolla teille kunnon kuvapläjäys liukuvärjätyistä kynsistä. En oo pitkään aikaan tehnyt liukuvärjäystä, joten nyt oli mukavaa vaihtelua semmoinen tehdä.
 Tämä liukuvärjäys lähtee vaaleasta kullasta pronssisempaan sävyyn ja lopulta ruskeaan. Mun mielestä sävyt sopivat kivasti toisiinsa.


 Mulla on viime aikoina katkeillut kynnet ihmeen paljon. :( Varsinkin oikean käden kynnet on aika lyhyet, verrattuna vasempaan käteen ja tässä kuvassa se ero näkyy aika selkeesti. En kuitenkaan halua muutaman katkenneen kynnen takia lyhentää kaikkia taas, joten näillä mennään. :)


 Tästä uudesta lakasta lähti inspis näihin kynsiin. Löysin China Glazen lakan Kicksistä tosi hyvästä alesta ja olihan se pakko siepata mukaan. Mulla on suhteellisen vähän noita kalliimpia lakkoja. China Glaze ei nyt edes kuulu näitten kalleimpien kastiin, mutta nämäkin kustantavat ilman alea semmosen 10 euroa kipale.


 Eli ale oli 50% ja viis euroa tästä lakasta ei mun mielestä ollut paha hinta. :) Kandee kyllä kiertää kauppojen alelaarit tarkkaan, niistä voi aina välillä tehdä super hyviä löytöjä kynsilakkojen osalta.


 It's knotty!


 Lähikuvaa liukuvärjäyksestä. Somistin muutaman kynnen ruskealla konad-kuvioinnilla.


 Kokonaisuutta! :)Aloitin siis tämän koristelu-operaation niin, että lakkasin tuota Knottya pohjalle. Sen jälkeen tuputtelin pronssista lakkaa meikkisienellä kynnen yläosaan. Vimpaksi tuputtelin Konadin ruskeaa leimauslakkaa kynnen kärkiin ja liukuvärjäys oli valmis! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti