maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tuplavärikonadointia kera pinkin ja vihreän



Moikkista! Meikä on lomailemassa tämän viikon, joten saas nähdä kuinka paljon inspiroidun kynsiä värkkäilemään. Nimimerkillä oon tehnyt viikonlopun aikana kolmet kynnet muille kuin itselle;D (enkä tietenkää muistanut ottaa kuvia niistä..). Tällä hetkellä mulla itsellä on tiikerikynnet ja oon viihtynyt näissä sen verran hyvin jo useemman päivän, etten oo halunnut vaihtaa lakkausta. Tiikerikynnet bloggaan tänne myöhemmin tällä viikolla! Nyt kuitenkin muutama sana alla olevista kynsistä.




Näissä kynsissä on tuplavärikonadointi vihreällä ja vaaleanpunaisella toteutettuna. Tuo on siis toteutettu niin, että Konadin kokokynnen kuviosta on maalailtu ylä- ja alaosa eri väreillä ja leimattu valkoiseksi lakatulle pohjalle.







Keskellä kynttä on hopeella ja vihreällä tehdyt viivat ja vihreässä viivassa on vielä pinkkejä pilkkuja. Muutamaa kynttä koristaa myös strassit.



Pssst! Vinkkinä vielä Sanna Tara Nail Art-kuvauskilpailu! Eli itse koristelluista kynsistä lähetetään kuva eteenpäin raadin arvosteltavaksi ja jos onni suosii, niin voi voittaa aika huikean palkinnon. Palkinnon arvo on 230e ja se sisältää erilaisia koristeita, hileitä, siveltimiä sun muuta ihanaa! Kannattaa käydä kurkkaamassa noita nettisivuja ja osallistua, meikä ainakin aikoo! :) Kisaan voi osallistua 31.3.2012 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti