sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunnuntain kukkasia

Terkkuja junasta! Tällä hetkellä koordinaatit on suurin piirtein Kemin laitamilla, eli hetken joutuu vielä kuluttaa junan penkkiä. Mutta tässä on just hyvää aikaa postailla.:) Alla olevat kynnet on jääneet julkaisemattomien kuvien varastoon ja sille asialle täytyi äkkiä tehdä jotain ja tässäpä nää nyt olisi! Näissä kynsissä on musta hyvin paljon samoja fiiliksiä kuin näissä kynsissä. Dodii ja vieresestä vaunusta kuuluu "anna sitä märkää.. MÄRKÄÄ" äyhh nyt ei jaksais kuunnella mitään teinitytön räppiversioo kyseisestä lurituksesta. Mut kiva kun toisii laulattaa, ite oon hyvinki nuutunu näin viiden tunnin istumisen jälkee.. :D Ehkä mun täytyis kertoa näistä kynsistäkin jotain?

 Oranssi lakka on Lumenen Natural Codea. Leimaukset oon sitten tehny vaaleensinisellä, pinkillä ja valkoisella leimauslakalla. Tykästyin tämmöseen koristeluun jo silloin kun tein punapohjaiset kynnet eri leimauskukkasin(linkki ylhäällä). Tuo vaan toimii aika kivasti, että leimaukset on tehty monella eri värillä, mutta silti samalla kuviolla! =)

Mulla on muuten kysymys, josta voi olla montaa mieltä. Nimittäin, voiko junassa lakata kynsiä? Tai poistaa edellisiä lakkauksia? Usein kynsilakanpoistoaineesta lähtee jäätävä haju ja samoin myös joistain kynsilakoista. En usko, että se muuten ketään haittaisi, mutta tuo hajuasia on aika kinkkinen ja saattaa aiheuttaa varmaan päänsärkyä yliherkille. Sitä en osaa arvioida, kuinka pistävästi/häiritsevästi haju leviäis normaaleissa vaunuissa kun tila on kuitenkin suuri ja avoin, sekä ovet aukee suht. usein stopeilla. Tämmösessä kuuden hengen hytissä missä nyt olen, tai tätä pienemmässä en ehkä viitsis rueta heilumaan ainakaan kynsilakanpoistoaineen kanssa, jos hytissä olis muita, sillä näin pienessä tilassa haju vois olla häiritsevä. Pelkkä kynsien lakkaus ei välttis ketään haittaisi, jos valitsis lakan, joka ei haise niin voimakkaasti. Hmmmmmm siinäpä miettimistä!

Ps. Kai huomasitte uudistuneen ulkoasun ;D ? Muksaa sunnuntai-iltaa <3!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti