maanantai 26. maaliskuuta 2012

Would you lie with me and just forget the world?

Heips! Otsikko on varastettu eräältä Provinssiin saapuvalta bändiltä, tiedättekös mistä on kyse?;D Ehkä tommonen hempeilybiisi sopii näitten hempeitten kynsien kaveriksi.
Pohjalla on Flormarin lakka (sävyltään u24). Lakka on huomattavasti shimmerimpi, mitä kuva antaa ymmärtää. Näistä Flormarin lakoista liikkuu monenlaista mielipidettä. Itselläni on kyseisen merkin vaaleanvioletti lakka, joka peittää huonosti. Kuitenkin aika lailla muitten omistamieni sävyjen peittävyyteen oon ollut tosi tyytyväinen. Yllä näkyvän lakan kestävyydestä sen verran, että lakkasin nämä kyseiset kynnet torstaina ja nyt maanantaina näitä katsoessani voin todeta, että todella hyvin on tämä lakkaus kestänyt. Vasemman käden kynsissä kulumista ei näy juuri ollenkaan ja oikean käden etu- ja keskisormen kynsissä on pientä kulumaa. Näillä kynsillä rellestettiin tytsyjen kanssa Turussa viikonloppuna, joten kovan testin ovat läpäisseet, vai mitä tytöt? Päällyslakkana toimi Konadin top coat.
 Tähän leimaukseen oon käyttänyt Konadin lakkoja, valkoista ja vaaleanpunaista. Halusin testata molempia tuon Flormarin lakan päälle, joten valkoiseksi leimasin molemmista käsistä ainoastaan yhdet kynnet ja loput leimasin vaaleanpunaisella. Tästä voimmekin päätellä, että jos halajaa näyttäviä kynsiä, kannattaa valita valkoinen leimauslakan väriksi. Jos taas tahtoo hieman huomaamattomampaa, vaaleanpunainen toimii loistavasti.


Tykkään tästä koko kynnen kuviosta hirmuisesti! Tämä kukkaköynnös löytyy Konadin laatasta m73.

Meikä yrittää tsemppailla siinä, ettei tää postausväli venähtäisi näin pitkäksi! Mulla kun olisi mm. kosmetiikka- ja hiustuotteista juttua, jota haluaisin täällä blogin puolella jakaa teille.
Öitä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti