sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hileissä

Nämä kynnet on vilahtanut täälä blogin puolella jo avaimenperän kera, mutta tässä vielä tarkempaa ohjetta. :) Aloitin lakkauksen H&M ranskalaiseen manikyyriin kuuluvalla base coatilla, koska tiesin, että tuo flormarin hileinen vaaleanpunainen lakka on suhteellisen läpinäkyvää. Tuo base coat tasoittaa kivasti sitä kynnen omaa sävyä, jolloin läpikuultava lakka toimii ilman montaa kerrosta paremmin kynnellä.

 Flormarin lakkoja löytyy tosiaan Seppälästä ja Tokmannilta ainakin ja edullisia ovat. :) Monet Flormarin lakat vaatii kuitenkin useamman kerroksen, koska ovat sen verran läpikuultavia.


 Kynsille tarkoitettu koristeluhile näyttää superkivalta lakkauksen päällä. Varmasti löytyy monta tapaa kiinnittää hilettä kynnelle, mutta itse teen sen aika simppelisti. Kun oon lakkaillut kynnet ja antanut niiden kuivua, levitän päällyslakan. Päällyslakan ollessa vielä märkää pyöräytän koko kynnen/jonkin osan kynnestä hileessä. Toistan saman kaikkiin kynsiin ja vipaksi vedän vielä uuden kerroksen päällyslakkaa, joka lopullisesti kiinnittää hileet kynteen.


Tässä vielä lopputulosta.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti