tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mekkokriisin tulos

Tiiättekö sen tunteen, kun ootte kiertänyt selkä hiessä kaupungin kaks kertaa ristiin rastiin? Ja nimenomaan siksi, että teidän on PAKKO löytää jotain tiettyä. Sillon ei ikinä löydä, jos pitäis. Meillä alkaa huomenna yliopiston vappuhulinat jenkkityylisillä Prom-tanssiaisilla ja mun mekot on vahingossa kulkeutunu Seinikselle. Siis kaikki mekot on vahingossa ajautunut sinne. Ollaan muutenkin kuljettu tänä vuonna täällä kaikissa opiskelijatapahtumissa opiskelijahaalarit päällä, joten en oo ees tarttenu mekkoja täällä, enkä siks osannu kaivata niitä tänne. No mekon sijasta löytyi aika paljon jotain muuta, nimittäin;



Jep. Niitä on 13 kappaletta. Mutta tää ei oo ollenkaan niin paha juttu miltä näyttää.. :D Nimittäin täällä Rollossa toinen Seppälän liike lopettaa ja tyhjennysmyynnis kaikki tuotteet oli nytten 70% alennuksessa! Kaikki kuvan kynsilakat kotiutin yhteensä 10,82 € hintaan. Yhdestä kynsilakasta joutuu aika helposti monessa paikkaa maksamaan vähintään kympin verran ja mä sain siihen hintaan 13 ihanaa uutta sävyä. :)

Ps. Niin ja löytyi se mekkokin sitten tuskan ja työn jälkeen ja suhteellisen halvalla vielä. Meikä menee nyt tekemään koulujuttuja ja miettimään huomisia tanssiais-kynsiä!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti