lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kurkkaus meikkipussiin, osa 2.

Jatketaas meikkipussin penkomista. Seuraavana vuorossa silmämeikkikynät/eyelinerit.


1. Meikkipussistani löytyy siis tämmöiset tuotteet silmien rajaamiseen. Vasemman puolisista kuvista ylhäältä alhaalle katsottaessa löytyy ylimmäisenä valkoinen Viva la Divan eyeliner. Tuo on helmiäisvalkoinen ja kimaltelee iholla nätisti. Tuosta kuvasta kimallusta ei ehkä niin selkeesti bongaa. Näitä Viva la Divan tuotteita löytyy ainakin Kickseistä.

2.Toisiksi ylimmäisessä kuvassa näkyy Avonin glimmerstick diamonds. Nimensä mukaisesti tässä mustassa eyelinerissa on timanttista säihkettä mukana, sävyltään tämä on smokey diamond. Tässä mustan sävy ei ole niin terävä, kuin esimerkiksi kuvassa alimmaisena olevassa Rimmelin Glam'eyes-linerissa.

3. Kolmantena kuvassa näkyy Viva la Divan silver glittereyeliner. Tää on niin bilemeikki, useammalla kerroksella saa tosi intensiivisen ja hopeana kimaltelevan rajauksen. Yksi tai kaks kerrosta taas tuottaa keveämmän sävyn, jossa kimalteita ei ole niin runsaasti. Keveinä kerroksina tätä voi siis käyttää myös arkenakin.

4. Vikana on tuo Rimmelin Glam'eyes professional liquid liner, joka kuuluu mun arkimeikkiin aika vahvasti. Oon todennut tän kestäväksi ja helpoksi levittää, eikä tää ole hinnallam pilattu, joten ei ole ollut tarvetta lähteä etsimään uutta luottolineria. Toki tykkään kokeilla myös uutuuksia yms. joten ehkäpä tän jälkeen voisin yrittää testata jotain toistakin, tai sitten päädyn taas kerran tähän. :D


Nyt kun silmämeikkikynät on käyty läpi, siirtykäämme huulimeikkeihin!Kuvista löytyy ACOn huulirasva, Oriflamen kaksi tuoksuvaa sävyllistä huulikiiltopunaa, Make Up Storen high tech lighter, Nivean huulikiito ja IVANAhelsinki Vitalis. Huulikiilloilla on se pirullinen tapa, että niitä pöyrii laukun pohjilla, joten koko "kokoelmani" ei ole näissä kuvissa. :)


1. ACOn soft pink lip balm oli heräteostos, jonka bongasin apteekin kassalta. Pakkauksen söpö ulkomuoto saattoi myös vaikuttaa ostopäätökseen. :D Vaihtoehtona oli myös punaisemman sävyinen huulirasva, mutta päädyin tähän hennon pinkkiseen. Tässä huulirasvassa on hentoista sävyä ja kiiltoa.

2. Oriflamen kiiltohuulipunat ovat hopeissa pakkauksissa, sävyiltään Stunning Clover ja Ravishing Rose. Nämä olen joskus saanut lahjaksi ja tykkäilen näistä kovasti, vaikka suhteellisen harvoin näitä tulee käytettyä. Oon tosi huono käyttämään mitään huulipunia ja tällä hetkellä näissä kiiltohuulipunissa ehkä menee se raja, että mitään enemmän pigmenttistä/sävykästä en huulilleni halua. Näissä on muuten tosi ihana tuoksu! Kävin kurkkaileen Oriflamen nettisivuilla, mutta nuo kiiltohuulipunat näyttää uudistuneen ja noita mun omistamia sävyjä en sieltä itse ainakaan enää bongaillut.

3. Tuo Nivean huulikiilto on ollut mulla jo aika kauan. Sen sävy on 06 Volum' Kiss. Kiiltoa, säihkettä ja persikan sävyä, that what it's all about.

4. Neljänteni haluan listata Vitaliksen, joka tekee mun huulista tosi pehmeät ja korjaa rohtuneimmatkin huulet. Kaiken lisäksi se on design by IVANAhelsinki, joten se on supersöpö!

5. Vikana tuo uus lemppari, nimittäin Make Up Storen high tech lighter ja sävyltään milkyway! Kicksin myyjä kertoi tämän tuotteen sopivan poskille, luomille ja huulille eli se on äärimmäisen monikäyttöinen ja mä olin ihan myyty. Ostin sen siis itselleni. Nyt monen käyttökerran  ja -kokemuksen jälkeen oon edelleenkin tosi tyytyväinen tähän ostokseen.

 Käytän tätä eniten poskilla meikkivoiteen levityksen jälkeen, sillä tää tuo todella paljon semmoista tervettä hehkua ja loistoa iholle. Tämä näyttää hyvältä myös kulmaluulle sipaistuna, sillä jälleen kerran se tuo sitä valoa ja tervettä hehkua kasvoille!=) Huulikiiltona tämä toimii myös aivan ihanasti, usein laitan huulirasvan alle ja sitte tän milkywayn päälle ja lopputulos on tosi toimiva.

 Tässäpä lisäkuvausta tuotteesta http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/high_tech_glitter/milkyway.

Näitä Make Up Storen high tech lightereita näyttää löytyvän aika monen sävyisiä, tässä linkkiä vielä eri sävyihin,
Tässä vielä lähikuvassa tämä mun uus lemppari eli Make Up Storen High Tech Lighter Milkyway ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti