maanantai 6. elokuuta 2012

Hawaiian Tropic, Dior, Four Seasons, Chanel, Aussie..


Kesän aikana oon taas ehtinyt tehdä tuttavuutta muutamaan uuteen kosmetiikkatuotteeseen, joten tässä pientä esittelyä ja offtopiccia kynsistä. =)

Vielä on kesää sen verran jäljellä, että täytyy esitellä näitä aurinkoisen ajan lemppareita, jos se arska vaikka meitä viä elokuussa lämmittäis. Rakastuin Rodoksella tuohon Hawaiian Tropic Sun Lotioniin niin kovasti, että täytyi samanlainen saada myös täksi kesäksi (harmi vaan, että ei oo hirveesti tarttenu suojautua auringolta tänä kesänä). Tämä tuoksuu ihanan raikkaalta kookokselta ja jo pienikin määrä tuotetta levittyy laajasti ja tasaisesti iholle muodostamatta rasvaista kerrosta. Tuote lupaa  A, C & E- vitamiineja, sekä purkin kyljestä löytyy "very water resistant"-teksti.     Kun bongasin sun lotioneiden luota Hawaiian Tropic- huulikiillon, lähti se välittömästi mun matkaan. Tässä huulikiillossa on suojakerroin 25 ja se tuoksuu raikkaan marjaisalta ja myöskin maistuu hyvältä, sekä lupaa kosteuttaa huulia. ;)


Tässäpä seuraavat uudet tuttavuudet tältä kesältä, eli Dior Addict Lipstick, Four Seasons Color Mist ja Chanel Glossimer.


Dior Addict Lipstick, 561 Baby Rose:
Diorin huulikiilto on paljon samantyyppinen koostumukseltaan kuin huulirasva. Se ei siis ole perinteinen tahmean tuntuinen huulikiilto, vaan levittyy samalla lailla kuin huulirasva, tuoden huulille sekä sävyä ja kiiltoa. Tää on mun mielestä oikeen mukavan tuntuinen huulilla ja jättää huulille kauniin kiillon. Tuosta kuvastakin voitte bongata, että koko huulikiilto näyttääkin enemmän huulipunalta kuin huulikiillolta. Ei kuitenkaan hätää, pigmenttiä ja peittokykykä ei ole samoin kuin huulipunassa (nimimerkillä en tykkää ollenkaan käyttää huulipunaa :D). Diorin sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti: " The new Dior Addict Lipstick is a declaration of love between beauty and style, between colour and couture, between Dior and its addicts." 

Four Seasons Color Mist:
Tämä on mulle uusin tuttavuus, itse asiassa eilen ostettu. :) Hiusväriä ylläpitävä hoitosuihke, jota ei huuhdella pois. Mua on jo pidemmän aikaa kiinnostanut kokeilla Four Seasonsin tuotteita ja päätinkin kampaajakäynnin innoittamana ostaa muutaman sarjan tuotteen, eli tämän hoitosuihkeen ja lisäksi tehohoitoaineen. Mun hiuksia on vaalennettu (sekä tällei kotona itsenäisesti, että kampaajan ammattitaidon voimin :D) ja kampaaja suosittelikin käyttämään reippaasti hoitoainetta, sekä hiuksiin jätettävää, että pois pestävää. Nyt mulla onkin sitten kokeilussa se tehohoitoaine rakennepaikkaavin ominaisuuksin ja kuvassa näkyvä hoitsuihke väriä ylläpitävin ominaisuuksin. Four Seasonsin tuotteet on aika edullisia kampaamolaatuisiksi tuotteiksi ja molemmat purkit maksoikin alle 10€. :)

Chanel Glossimer, sävy 104: 
Tuo aiemmin esitelty Diorin huulikiilto oli laivareissulta mukaan tarttunut kaunokainen. Jep tää seuraavakin on laivareissun tuliaisia, mutta tämän sain poikaystävältä ja hyvin tuo oli osannut valita. ;) Tämä Chanelin versio on oikeasti tooosi kiiltävä ja voin kertoa, että se kyllä kiiltää huulilla vielä monen tunnin jälkeenkin! Ennemmin esitelty Dior on luonnollinen kiiltoineen päivineen ja tämä Chanel sitten taas tekee kerta heitolla näyttävät ja kiiltävät huulet. Tykkään ja voin suositella kumpaistakin huulikiitoa kaikille. :)
Vikana esittelyssä ois muutama Aussien tuote, muotovaahto & lämpösuoja. Aussieta löytyy nykyään isoimmista marketeista, nämä kotiutin Anttilasta. Tätä muotovaahtoa käytän silloin, kun haluan saada kutrini ojennukseen föönauksen yhteydessä. Tuotteessa on "flexible hold" eli ei tää paras vaihtoehto oo silloin, kun haluaa rueta värkkäämään jotain kestävyyttä kaipaavaa kampausta, kuten kiharoita. Eli suosittelen käyttämään silloin, kun haluat saada föönattua hiukset ojennukseen, etkä kaipaa päähän voimakkaita mömmöjä. :)
Lämpösuojan käyttö taas on tärkeää silloin, kun föönataan/kiharretaan/suoristetaan hiuksia eli silloin kun hiukset joutuvat lämmön aiheuttaman rasituksen koettelulle(sain kampaajakäynnillä muistutuksen lämpösuojan tärkeydestä! :D). Tätä lämpösuojaa suihkutetaan runsaasti pyyhekuiviin hiuksiin, jolloin se suojelee hiusta lämmöltä.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti