sunnuntai 26. elokuuta 2012

Näyttävät & simppelit kynnet

 Tässä ois kynnet, jotka on erittäin simppelit tehdä, mutta kuitenkin samalla ovat näyttävät.  Kyllä, tämäkin yhtälö on siis mahdollinen. ;)  Nämä hyytävän kylmät kynnet on tehty kahden lakan combolla; hopea lakka alla ja tummansininen glitterlakka kynsien kärjissä liukuvärjäyksenä. Mitään erillistä glitterhilettä tai muuta en ole käyttänyt näihin kynsiin. 

Itse käytän meikkisientä liukuvärjäyksen tekemiseen. Homma menee niin, että sienelle laitetaan sopiva määrä (ei ainakaan liian paljoa, parempi aloittaa pienellä määrällä) lakkaa ja sitä tuputetaan sienellä kynsille. Kynnen kärkiin saa tuputella lakkaa reippaamminkin, jotta tuo liukuväriefekti tulee paremmin esille.

 Yllä näkyy käyttämäni lakat, eli Adenin päällyslakka, Color Clubin näyttävä tummansininen hilelakka ja vimppana tuo hopeinen Classics Metallic-lakka.


Haastan kaikkia tetaamaan tämän tyyppisten kynsien tekoa, koska ovat nimittäin oikeasti helpot tehdä! Kaivakaa siis kaapin pohjalta sävyt jotka sopivat toisiinsa ja toinen saisi olla mielellään tuommoinen väriä ja hilettä/glitteriä sisältävä lakka. Toki liukuvärjäyksen voi toteuttaa millä lakoilla tahansa, mutta näyttävyyden takaa hile/glitterloisto. ;) 


Lepposaa sunnuntaita jokaiselle! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti