tiistai 20. marraskuuta 2012

Helpot pikkujoulukynnet


Heij! Tässä ois yömyöhään tarjolla vinkki erittäin helppoihin pikkujoulukynsiin. Toteutukseen tarvitset ainoastaan värilakan, joka sinua miellyttää, sekä ohutkärkisellä siveltimellä varustetun koristelulakan.


Itse nappasin pohjalle pinkin lakan. Pikkujoulukauteen voisi sopia myös punaisen eri sävyt, vihreä, musta, kultainen tai hopeinen. Vastaavasti koristeviivat tein hopealla koristelulakalla, joka toi kynsille kivasti kimallusta. 


Toteutus eteni näin; aluksi lakkasin pohjalle pinkin lakkakerroksen ja odottelin sen kuivumista. Sen jälkeen nappasin käyttööni hopean ohutkärkisellä siveltimellä varustetun koristelulakan ja aloin lakkaamaan koristeviivoja kynnen kulmasta kohti kärkeä. Viimeiseksi päälle vain päällyslakka ja tämä simppeli koristelu oli valmis.


Yllä käyttämäni lakat; Naturel 2 Way Art Pen ja W7 pinkki lakka. Väreillä voi leikkiä ja muunnella tätä koristelua hyvinkin paljon. Musta pohja kultaisilla viivoilla voisi olla äärimmäisen näyttävä kombo pikkumustan asun kanssa. Toisaalta punainen pohja valkoisilla viivoilla ois super jouluinen. Tässä viimeisessä kuvassa on sekalaisia räpsyjä. Muumi- joulukoriste <3, Battery, jonka avulla on painettu tätä hullun myllyä läpi (eli tentti-, luentopäiväkirja ja essee-vuorta), sekä kaksi kuvaa silkkaa kameran erikoistoiminnoilla leikkimistä :). Antakaa anteeks kirjotusvirheet ja ajatuskatkokset, ite jo korjailin parit niitä tästä tekstistä.. :D Good night!

1 kommentti:

  1. Ihanat! Sun pitäis olla tekemäs mulle perjantaiks pikkujoulukynsiä ! :D

    VastaaPoista