maanantai 12. marraskuuta 2012

Kultainen liukuvärjäys kera täplien + Boardexpo

Moikkis pitkästä aikaa! Kovasti pitää kiirettä yliopistolla ja etenkin ylpän kirjastossa tulee vietettyä aikaa aikalailla. Nimimerkillä nytkin kirjoittelen täätlä kirjastolta tätä postausta. Ennen kuukauden päässä häämöttävää joululomaa olisi tiedossa tenttejä, palautuspäiviä esseille, luentopäiväkirjoille, tuntsareille ja sen semmosta. Hommaa siis riittää, eikä aika ainakaan ehdi käymään pitkäksi ennen lomaa. :D   Kun kiirettä pitää, se näkyy myös kynsissä. Nämä kynnet oon kuvannut jo varmaan, öö kuinkahan kauan sitten? Kun reilu viikko sitten huitelin boardexpoille messutunnelmissa näillä kynsillä. Kaikista kauheinta on, että vieläkin tämän lakkausen rippeitä on havaittavissa kynsillä, eli en oo ehtinyt lakkailla kynsiä saatika edes poistaa vanhaa, ihan pilalle kulunutta lakkautta pois. Kaunista. Not. Onneksi lakkaus on noissa kuvissa sentäs vielä ihan hyvässä kuosissa.

Kynnen kärjistä alkaen oon tehnyt tuputtamalla liukuvärjäyksen ja kynnen alaosassa ei kultaista lakkaa enää juurikaan ole. Pohjalla on H&M:n ranskissetistä neutraali kynnen värinen lakka. Päällimmäinen kerros eli täplät onkin sitten tehty Konad-laatoista leimaamalla. Keskarissa on hieman erilainen kuviointi kuin muissa sormissa. Tällaisten huippureissujen ansiosta arjessa jaksaa puurtaa ja kyllähän se joululoma sieltä tulee vaikka väkisinkin (joojoo nyt palaan fy-ke-tenttimatskun pariin...). Tsempit kaikille!  
Tässä vielä pieni kooste messuviikonlopusta ja kynnet in action!2 kommenttia:

  1. Ootko oikee- vai vasenkätinen? :) ja onnistutko aina molempien käsien lakkaamisessa yhtä hyvin? :)

    ps. nää on aivan upeita

    VastaaPoista
  2. anteeksi vastaamisen viivästyminen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :). oon oikeakätinen ja jotkut jutut onnistuu molempien kynsien lakkaamisessa yhtä hyvin, kuten esim. suurin osa konad-leimauksista on suhteellisen helppo saada onnistumaan yhtä hyvin, teki kummalla kädellä vaan. :) mutta sitten jos lakkaan vapaalla kädellä, esim. teen jonkunlaisia hahmoja tms. tarkkoja kuvia, niin vasemmalla kädellä tehdyt on kyllä huomattavasti huonompia. se on siis semmonen juttu, mitä pitää vielä kovasti harjoitella. =) kiitos! =)

    VastaaPoista