torstai 29. marraskuuta 2012

Kynnet pikkujouluasuun

Moikkis! Nyt on ekat pikkujoulut juhlittu tälle vuodelle ja seuraavat häämöttää jo tulevana viikonloppuna, i like! Yliopiston ainejärjestön pikkujouluilla siis tuli eilen pöyrähdettyä alla olevilla kynsillä. 


Kynsille valitsin jakun värisen lakan, jota elävöitin kullan hohdolla, kun se mielestäni niin mukavasti pikkujoulutunnelmiin sopii. Kärkiin vielä vähän leo-kuosia ja kynnet olikin siinä. :)

Kuvasarjana kynsien syntyminen. H&M:n lakka oli tosiaan käytössä ja juuri tuon lakan oonkin ostanut siitä syystä, että se mätsää väriltään yhteen mun jakkuuni oikein kivasti. :)  


Tällä kertaa asun päätin ensin ja kynnet tein sitten asun mukaan. Eli pohjaväri kynsille määräytyi jakun mukaan ja tuon leo-kuosisen vyön mukaan tein sitten kynnen kärjet. Oon yleensä semmonen näpertelijä, että lähden vaan tekemään kynsiä ihan fiiliksen pohjalta, aika harvoin siis asu ja kynnet mätsää viimeisen päälle yhteen. Oon samalla myös tosi fiilis-pukeutuja, joten hirveen vaikea muutenkin päättää asua etukäteen ja kynsien koristelua sitten osata ennustaa sen mukaan, että mikä mahtaa olla pukeutumis fiilis vaikkapa huomenna. Tykkäsin kyllä tehdä näin käsi kädessä kulkevan asu-kynsi-kokonaisuuden, voisi yrittää jatkossakin. =)

H&M Nail Polish.


Kultaiset yksityiskohdat kynsiin tein Lumenen kultaisella Fashion Edition- lakalla.

Ihanaa pikkujouluaikaa kaikille, muistakaas tonttuilla nätisti! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti