perjantai 30. marraskuuta 2012

H&M- ostoksia ja raitalakkaus

Moikka! Käväisin tänään Seiniksen H&M:llä ja voi apua! Sinne oli tullut ihan hirveästi kaikkia ihania lakkoja, jotka oisin voinut kotiuttaa siltä seisomalta, jos opiskelijabudjetti sen sallisi. Oli ihania, kimaltavia pikkujoulu- fiilikseen sopivia lakkoja ja ihania jouluisia lakkoja. Punaista, kultaista, hopeista, glitteriä ja kimallusta. Sen verran sorruin, että kaksi ihanaa lakkaa kotiutin.


 Ensimmäinen lakka, joka lähti mun matkaan, oli Je T'aime nimeä kantava punainen lakka, joka on superjouluinen, kiiltävä, hohtava ja just täydellinen tähän vuodenaikaan (jouluhehkutusta havaittavissa?). Ainakin lakkapulloa tuijotellessa näkyy lakassa kultaisen sävyä ja hohtoa, toivottavasti myös kynnellä lakka hohtaa kultaistakin punaisen lomassa.  

Toinen lakka, jonka ostin, kantaa nimeä Silver Frost. Voi että, tuo lakkapullo on mun mielestä ihana! Kerrankin jotain vähän erilaista, nii meikäläinen on heti innoissaan. Tämmösetkin jutut vaikuttaa ainakin muhun ja ostopäätöksiin ja tuo lakkapullo jo itsessään piristää kokoelmaa ihan hirveästi. Tätä lakkaa aattelin kokeilla jo huomenna pikkujoulukynsiin, sillä jos keksin jonkun hienon pohjalakan tämän alle, niin tästä lakasta saa ihanat hopeaglitterit päälle.

Molemmet uutuudet kuvassa. :))

Vikaksi vielä arkistoihin unohtunut kynsikuva raitalakkauksesta. Mukavaa viikonloppua kaikille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti