lauantai 24. marraskuuta 2012

Sydämellinen vinoranskis

Moikkis! Tässä ois yhdet harmaat kynnet tämän kaiken muun harmauden keskelle. Voi kumpa tulisikin jo lumi  ja vihdoin oikeen jäädäkseen. Maisema muuttuis heti paljon valoisammaksi ja kyllähän se mielialaa nostattais huimasti :)
Lakkasin kynnet pitkästää aikaa IsaDoran harmaalla lakalla. Rakastan värejä niin pukeutumisessa kuin kynsilakoissakin ja harvoin lakkaan kynteni näin "värittömiksi". En kuitenkaan kestänyt ihan pelkkää harmautta, joten lisäsin glitterikerroksen harmaan lakan päälle. :)

Ranskalainen manikyyri sydämillä on konad-laatasta leimattu. Mulla on kuitenkin hienoisia ongelmia noitten kynsien kärkiin tulevien leimauksien kanssa. Tai jää häiritsemään ihan hulluna, jos on vähänkään sellainen fiilis, että leimaus on epätasaisesti kynnelle aseteltuna. Teinkin radikaalin päätöksen leimata tarkoituksella vinoon tuon kuvioinnin, jolloin siitä muodostuu enemmän tuollainen vinottainen ranskis. ;) Toki tässäkin tuli sitten fiiliksiä, että jonkun kynnen leimaus ei oo tarpeeksi vinossa muihin kynsiin nähden.


Tuota vinoa linjaa pyrin korostamaan noilla korostusviivoilla. Lakkasin eri kynsiin valkoista, hopeaa ja mustaa korostusviivaa. Nyt kun miettii jälkeen päin, oisin ehkä kuitenkin tykännyt enemmän, jos kaikki korostusviivat olisi lakattu samalla värillä. Se olis tuonut yhtenäisyyttä lakkauksen yleisilmeeseen ja kokonaiskuvaan. Omaan silmään musta oli näistä korostusviivoista toimivin.


Tässäpä vielä peukut ja tosiaan ne mustat korostusviivat, jotka mun mielestä oli ehkä toimivimmat.

Ps. Tasan viikon päästä on joulukuun ekku päivä, ihanaa! En malta oottaa joulukuun alkamista ja itse joulua!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti