tiistai 18. joulukuuta 2012

Four Reasons + Yves Rocher


Moikkis! Tällä kertaa asiaa jostain muusta kuin kynsistä, sillä voisin esitellä muutaman tuotteen, jotka oon hankkinut jonkin aikaa sitten.Aloitetaas hiustuotteista! Omat kutrini on tässä vuoden aikana kokenut kovia, sillä täysin mustasta päästä lähdin vaalentamaan hiusta. Kesäisin mustat hiukset oli ihanat ja mielestäni sopi ruskettuneeseen ihoon kivasti. Syksyllä rusketus lähtee aina katoamaan ja vähintäänkin lumen laskeutuessa maahan on myös tämä neiti jo aikamoinen kalkkis ja musta hiusväri vain korosti toki ihan hulluna tätä kalkkilaivan kapteenin imagoa. Lähdin "oikea oppisesti" vaalentamaan päätäni kotona ja oranssinruskeankirjavaa sekamelskaa sieltä mustan alta lähti paljastumaan, kun kaupan värinpoistoja laitoin päähäni kerta toisensa jälkeen. Long story short; nyt hiusten päälliosa alkaa olla aika vaalea, mutta ei missään loistokunnossa ollenkaan. Kampaajat ovatkin painottaneet hoitotuotteiden tärkeyttä, eli hoitoaineen käyttö on must, tehohoidot on myös tärkeitä hiuksille ja niitä tulisi laittaa muutaman kerran viikossa ja hiuksiin jätettävää hoitista ei sovi unohtaa.


Itse oon jo aiemmin tutustunut Four Reasonsin tuotteisiin, sillä tuota ekassa kuvassa esiintyvää Repair Treatment- tehohoitoa ostin jo toistamiseen ja Repair Mist- hoitosuihke lähti kampaajalta mukaan ensimmäistä kertaa. Mulla on aiemmin ollut värjätyille hiuksille suunnattu hoitosuihke Four Reasonsilta (pinkki purkki), mutta koen, että tämä rakennepaikkaava on mun hiuksille parempi. Tämä myös auttaa takkuisten hiusten selvittämisessä, kun taas se värjätyille hiuksille suunnattu suihke ei niinkään selvittänyt hiuksia. Four Reasons- sarja on kampaamotuotesarjaksi aika edullinen ja siis sopii opiskelijan kukkarolle mukavasti. :) Itse oon tykännyt tuosta tehohoidosta kovasti ja lyhyen käyttökokemuksn perusteella myös tuosta hiuksiin suihkutettavasta hoitiksesta on vain positiivisia kokemuksia.

Sitten hiustenhoidosta muihin juttuihin. Yves Rocherille oli tarjolla jos jonkinlaista alekoodia ja tarjousta, joten käytin tilanteen hyväksi ja tilasin sekä joululahjoja, että myöskin itelle muutamia juttuja. Tarvitsin käsivoiteen ja tykästyin tämän putilon ulkonäköön, joten päätin sitten kokeilla. Kerrankin sattui hyvä tuuri, sillä tämä oli kyllä juuri täydellinen valinta. Ensinäkin inhoan liian rasvaisia käsivoiteita, jotka kuivuu hitaasti. Tämä oli aika kevyt ja kuivui nopeasti, eli sain olla hyvillä mielin. En myöskään tykkää, jos käsivoiteessa on liian voimakas tuoksu ja tässä oli vain pieni, hento ja hyvä tuoksu. Nappivalinta siis. =)


Seuraavana käsidesi, joka on kokonsa puolesta myös nappivalinta! Usein kaupungilla ollessa tulee käytyä syömässä jotain, ja silloin jos joskus kaipaa käsidesiä.  En tiedä hahmottaako kuvasta, mutta tämä on tosi kompakti pikku putkilo, joka mahtuu mun pieneen meikkipussiin, jonka otan yleensä mukaan lähes kaikkialle. Kätevää!


Lopuksi vielä vanha luottokamu, eli mun lempparein huulirasva kaikista! Ei oo vielä Yves Rocherin huulirasvojen voittanutta. Oon vähän semmonen, että saatan ostaa huulirasvoja esimerkiksi söpön pakkauksen/purkin takia, mutta nämä Yves Rocherin huulirasvat on varmaan ainoat, mitkä oikeasti kulutan loppuun asti. :)

Ps. Iiiiiiii 6 yötä jouluun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti