tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikkujoulukynsiä

Moi! Pikkujoulukausi on meneillään ja muutaman päivän sisällä oon tehnytkin parit pikkujoulukynnet. Toiset tein itselle ja toiset tädilleni. Ekoissa kuvissa on ne kynnet, joilla itse pikkujouluilin. :)Kynsillä on tumman luumun sävyinen pohjalakka Yves Rocherilta ja päällä uusi H&M:n hopeinen hilelakka. Tämä lakkaus on yksi helpoimmista toteuttaa itselleen, jos haluaa näyttävät kynnet. Aluksi pohditaan, minkä tyyppisen lakkauksen haluaa, jonka jälkeen voidaan päättää pohjalakka. Tumma pohjalakka tuo hileet esiin voimakkaammin kuin vaalea, eli tummalla pohjalakalla saa dramaattisemmat kynnet. :)


Tässä siis uutukainen lakkani, H&M:n Silver Frost, joka on ihanampi kuin osasin kuvittellakaan. Multa ei ennestään löytynyt yhtään tämän tyyppistä lakkaa, joten tosissaankin tarpeeseen tuli ja tämän avulla saa näyttävät kynnet todella helposti.

Tässä ois sitten ne pikkujoulukynnet, jotka tein tädilleni. Käytössä oli yksi lemppareimmista Konadin koko kynnen leimoista, nimittäin tuo suloinen kukkaköynnös. Pohjalla on sama tumma luumun sävyinen lakka, kuin mulla noissa ylemmissä kuvissa. Semmosia tällä kertaa =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti