sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Individual Lashes - tekoripsitupsut


Heiba! Tämän vuoden toiset pikkujoulut on nyt tonttuiltu. Jotain arjesta poikkeavaa pientä luksusta piti keksiä, joten päätin haluta kokeilla tekoripsitupsuja ekaa kertaa elämässäni. Kävin useammassakin marketissa ja H&M:llä etsimässä kyseisiä ripsitusuja, mutta vasta Seppälästä löysin sopivan hintaisen pakkauksen ja juurikin noita tupsuja. :)

Tarkempaa infoa:
  • Seppälästä, hinta 4,95€
  • Pakkauksessa mukana 56 ripsitupsua, pienet pinsetit ja pieni liimatuubi (eli kaikki mitä tarvitsee noiden laittoon. kaikki ripsipakkaukset eivät sisällä liimaa mukana, vaan joissakin se täytyy ostaa erikseen)
  • Itse bongasin hyllystä kahta eri pituutta; medium ja long
Harjoittelin edellisenä iltana laittamaan ripsitupsuja paikoilleen, eikä muuten ollut ihan helpoin homma. Suosittelen siis unohtamaan ripsitupsut, jos on kamala kiire laittautumisessa, eikä ole näitä ennen laittanut/kokeillut. Ainakin itseltä vaati jonkin verran aikaa saada ne hyvin paikoilleen.

Itse taivutin ekaksi ripset, lisäsin ripsarin ja vikaksi nuo tupsut. Yksi kaverini on taas tehnyt niin, että on taivuttanut ripset, liimannut tupsut ja sitten vasta lisännyt ripsarin. En tiedä, onko tuolla järjestyksellä niin kamalasti väliä? Mutta ripsaria voi tosiaan lisätä tupsujen liimaamisen jälkeenkin, itsekin sutaisin vielä vähäsen molempiin silmiin. :)

No kuinkas ripset sitten kestivät pitkän tonttuiluillan mökillä? Yllättävän hyvin!! Mua oltiin vähän peloteltu etukäteen siitä, että loppuvaiheessa iltaa ripset sojottaa joka ilman suuntaan. Olin positiivisesti yllättynyt näistä ripsistä ja niiden kestävyydestä, sillä hienosti pysyivät kuosissa illan ja yön ja ainakin on vielä tämän aamupäivänkin pysyneet oikein nätisti paikoillaan. :D
Before - After
Omistan pitkät ripset itsekin, joten laitoin vain muutaman tekoripsitupsun silmän ulkonurkkaa koristamaan. Ennen- jälkeen- kuvasta voi huomata, että juurikin silmän ulkonurkan ripset ovat saanet vähän lisäpituutta. Napsaisin pikkusaksilla ihan vähän pituutta pois noista ripsitupsuista, että ne sulautui tuonne omien joukkoon kuitenkin tuoden lisäpituutta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti