torstai 1. joulukuuta 2011

Luukku 1 - Pikkujoulukynsilakat

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Kai avasitte jo sen ihanan suklaisen joulukalenterin ensimmäisen luukun? Vaikka suklaajoulukalenterit on ihan huippuja, niin nyt teille olis tarjolla myös vähän toisenlaista joulukalenteria. Nimittäin Gettin' All Wild With Da Nails saa luvan olla tästä hetkestä lähtien pieni christmas edition, toisin sanoen tervetuloa seuraamaan blogijoulukalenteria läpi joulukuun utuisten päivien aina jouluaattoon saakka. Joka päivälle olisi tarjolla uusi luukku, eli tässä tapauksessa postaus.. =)


6a011572536cb8970b0147e0a316d0970b-500wi_large


Vaikka jouluintoilija olenkin, lupaan, etteivät kaikki joulukalenteriin tekemäni kynnet ole täynnä tonttuja, poroja, piparkakkuja, joulukuusia tai joulukinkkuja... =D  mutta toki jouluaiheita esiintyy myös! ;)

Pikkujoulukausi on varmasti jo avattu ja vauhdissaan, mutta toki pikkujouluja varmasti piisaa vielä joulukuulle vietettäväksi myös. Pikkujoulut on tapahtuma, mihin saa laittautua luvan kanssa. Laittautumiseen kuuluu nätti mekko, kivasti laitetut hiukset ja siisti meikki sekä asuun sopivat asusteet, korut ja pikkulaukku. Tähän listaan olisi varmasti moni jo tyytyväinen, mutta mun mielestä asusteisiin sopiva kynsilakka tekee viimeisen silauksen lookille ja on ehdoton. =)
Seinäjoelle avattiin Tokmanni ja täytyihin se käydä tsekkaamassa. Bongailin sieltä ison valikoiman ihania kynsilakkasävyjä ja kun lakoilla oli hintaa vain 1,99e päätin repäistä ja kokeilla.  Oli hieman kiire jo seuraavaan paikkaan, että ehtisin sitten ajoissa junaan, joten ostopäätös täytyi tehdä nopsaa ja ostinkin kolme sävyä; punaisen, pronssisen ja violetin. Mulla on vähän huono asenne noihin halpislakkoihin, usein ne ei peitä tippaakaan, pysyy kynnella huonosti ja levittyvyys on surkea. Päätin kuitenkin kokeilla näitä ja KANNATTI!


Yllätyin äärimmäisen positiivisesti, kun kynsilakka levittyi tosi hyvin ja jo ensimmäisessä kerroksessa oli peittävyyttä mukavasti. 2-3 lakkauskerrosta ja lopputulos oli ihan täydellinen.

Tässä tämä pronssinen sävy myös. Olen ihan super yllättynyt lakan kestämisestä kynnellä. Laitoin ´kaksi kerrosta lakkaa, sitten tulikin jo jonnekkin kiire, enkä ehtinyt levittää top coattia lakkauksen päälle. Huitelin ympäri ämpäri maita ja mantuja ja lakkaus kesti useita päiviä ilman päällyslakkaa lohkeilematta tai kulumatta! Se jos joku on iso plussa kynsilakalle.


Eli, jos kaipaat pikkujouluihin halpaa, mutta kestävää lakkaa, voin lämpimästi suositella näitä lakkoja! Mun mielestä nämä kaksi sävyä, mitkä olen jo esitellytkin sopivat molemmat ihan loistavasti pikkujoululakoiksi. Mikäpä sopisi paremmin kuin jouluinen punainen tai hohtava pronssinen sävy? Tokmannilla näytti olevan, ainakin silloin kun itse sielä käväisin, todella laaja valikoima eri sävyisia lakkoja ja kaikki siihen samaan edulliseen hintaan. Luulis siis kaikkien löytävän jotain mekkoon tai asusteisiinsa sopivaa.. =) 


Tässäpä vielä nämä ostamani lakat. Tuota violettia en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta senkin vuoro koittaa kyllä, trust me. Noissa kynsilakoissa tosiaan on tuo suomalaisen farkkujen valmistajan eli koneHELSINGIN tarra, ja syytä en osaa sanoa. Nopealla googlettamisella en löytänyt tästä mitään infoa, muta oliskos tuo sitten joku yhteistyöjuttu tai vastaavaa, viisaammat kertokaa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti