keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Luukku 7 - Ametisti

Nämä kynnet on ametistien kanssa ihan sävy sävyyn, siitäpä luukun 7 otsikko kertoilee. :) Voin muuten kertoa, että olin hätää kärsimässä näiden kynsien kanssa, kun näitä yritin kuvata. Kuinkahan monta surkeaa otosta kameraan tallentuikaan? Nämä kynnet oli jotenkin ihan super vaikea kuvata, etenkin jos halus saada lakkauksen sävyjen vaihtelun näkymään kuvissa.Violetilla linjalla siis mennään. Aluksi lakkasin kynnet vaaleammalla violetilla, mikä näkyy kynnen alaosassa. Sitten tuputtelin tuota tummempaa violettia kynnen yläosaan. Kynnen kärjissä on jotain tuommosta koristelumurskaa, jota oli yhdessä koristelupakkauksessa mukana. :)

Tuo koristelumurska oli tosi häiritsevää kynnen kärjissä. Laitoin monta kerrosta päällyslakkaa, että se ns. tasoittaisi tuon murskan kynnelle, mutta ei se kyllä tarpeeksi tasoittanut. Nuo kynnen kärjet ensinäkin raapi hirveästi, jos niillä vahingossa nyt esim. huitaisi itseään. Sitten tuntui myös, että se takertuu joka paikkaan, esim. villaisiin kaulahuiveihin yms. kiinni. Sormet tuntui muutenkin hirveän kömpelöiltä, kun tuota oli kynnen kärjissä. Jouduinkin poistamaan tuon aika nopsasti pois, kun oli niin häiritsevää.

Ei sitä näistä kuvista niin huomaa, mutta tuo murska oli liian koholla kynsistä. Täytyykin seuraavalla kerralla kokeilla, että miten se toimii kynnen alaosassa. :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti